Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ 2021: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟΛΗ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

 

Όπως κάθε έτος και σήμερα Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν εκεί για να τιμήσει τους χιλιάδες σφαγιασθέντες από τους κομμουνιστές στον μαρτυρικό Μελιγαλά. 

Σχεδόν εκατό Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες έδωσαν το παρών, αλλά ο επικεφαλής της Αστυνομίας, λειτουργώντας σαν κομματικός εγκάθετος απεφάνθη ότι δεν μπορεί να παραστεί στην τελετή γιατί “η Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει”!!! 

Είναι θλιβερό άνθρωποι που φοράνε στολή που κάποιοι την τίμησαν και έχυσαν το αίμα τους γι’ αυτήν, να λειτουργούν σαν εγκάθετοι ενός άθλιου κομματικού κράτους, για το οποίο “η Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει” και αυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο να περάσουν με την προπαγάνδα τους μέσα από κανάλια, φυλλάδες και κάθε είδους κακέκτυπα. Και βεβαίως θα έπρεπε να ξέρει αυτός που εμπόδισε την παρουσία της Χρυσής Αυγής ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει τεθεί εκτός νόμου, υπάρχει στα μητρώα των κομμάτων του Αρείου Πάγου και αυτό που έκανε είναι και κατάχρηση εξουσίας και παρεμπόδιση δραστηριότητος πολιτικού κόμματος, που αποτελεί ποινικό αδίκημα. Και η συνέχεια στον Εισαγγελέα και στα Δικαστήρια…

Γραφείο Τύπου 

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: