Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Μνήμη Θερμοπυλών 2021 – Μεγαλειώδης συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής!

 

Το Εθνικιστικό Κίνημα, ως πιστός θεματοφύλακας των αρχέγονων ιδανικών της Φυλής και ως μοναδικός τιμητής των Αθάνατων Ηρωικών Πεσόντων του Έθνους μας, παρευρέθη και φέτος στο Ιερό Πεδίο των Θερμοπυλών, πραγματοποιώντας μια μεγαλειώδη τελετή Τιμής και Μνήμης για τους ηρωικούς πολεμιστές που έκαναν με την τόλμη και την αυτοθυσία τους τα πολυεθνικά, βαρβαρικά   στίφη   του   Πέρση   βασιλιά   να   υποκλιθούν   μπροστά   στο   μεγαλείο   Ελληνικής Πολεμικής Αρετής.


Εκατοντάδες εθνικιστές, ανταποκρίθηκαν στο αρχέγονο προγονικό κάλεσμα και βρέθηκαν κοντά μας, στο καθαγιασμένο, από το αίμα των ανδρείων πολεμιστών, πεδίο.

Σε μια ιερή μυσταγωγία, κάτω από την σκιά του Αγάλματος του μεγάλου Σπαρτιάτη Βασιλιά, ύψωσαν για ακόμη μια φορά το Γαλανόλευκο Σύμβολο του Έθνους και τα Μαυροκόκκινα Λάβαρα της Αιώνιας Ιδέας μας, που έστεκαν αγέρωχα για να τιμήσουν τους πλέον γενναίους των   γενναίων!   Τους   τριακόσιους   Σπαρτιάτες  του   βασιλιά   Λεωνίδα   και   τους   επτακόσιους Θεσπιείς του Δημόφιλου. Τους Μεγάλους αυτούς Νεκρούς, που έγραψαν με Αίμα και Φωτιά χρυσές σελίδες δόξης, αλλάζοντας τον ρου της Ιστορίας.


Στην πρώτη γραμμή, για ακόμη μια φορά, το Μέτωπο Νεολαίας, η αιχμή του δόρατος στον Εθνικό Αγώνα. Με πίστη φλογερή και απαρέγκλιτη αφοσίωση στο πρόσταγμα των ένδοξων προγόνων   μας,   ανανεώσαμε   τον   Όρκο   στην   Αρχέγονη   Ιδέα   μας,   για   αιώνια   Πίστη   και Ασυμβίβαστο Αγώνα. Έναν όρκο Αίματος και Τιμής. Τιμούμε τους ηρωικούς προγόνους μας, αλλά δεν λησμονούμε ποτέ τους κάθε είδους «Εφιάλτες» και «Μηδίσαντες». Η Νεολαία της Χρυσής Αυγής, σε αντίθεση με όσους σκύβουν μοιρολατρικά το κεφάλι, έχει μάθει να προχωράει σε ένα μονοπάτι ανηφορικό, χωρίς να κάνει βήμα πίσω. Αμετανόητη για τα   Ιδανικά   και   τις   Αξίες   της,   με   μια   Πίστη   φλογερή   που   κάνει   τους   δειλούς   και   τους προσκυνημένους να στέκουν μπροστά της ταπεινοί, οδεύει μόνο μπροστά. Με αίμα Αθάνατων Ηρώων και Μαχητών να κυλάει καυτό στις φλέβες μας, έχουμε μάθει να κοιτάμε πάντοτε τον εχθρό κατάματα και να μαχόμαστε. Οι δοκιμασίες είναι για τους τολμηρούς. Είναι για εμάς, που έχουμε μάθει να υπερασπιζόμαστε την Τιμή μας μέχρι τέλους.

Την εκδήλωση άνοιξε ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας, ο οποίος τόνισε την αγωνιστικότητα που διέπει του Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής ακόμα και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς των φυλακίσεων και των διώξεων, καιρούς οι οποίοι μας έχουν χαλυβδώσει και θα μας οδηγήσουν στην Αντεπίθεση και στην Νίκη !

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε η Συναγωνίστρια και Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων Ουρανία Μιχαλολιάκου, που μέσα από την ιστορική αναδρομή της μάχης, μας έκανε να αισθανθούμε το Δέος της Τελετής και να καταλάβουμε πως οι Θερμοπύλες γεννούν Πλαταιές και εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε οι μόνοι που αυτό μπορούμε να το αντιληφθούμε!


Έπειτα στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και εκπρόσωπος της Βορείου Ελλάδος Χρήστος Χατζησάββας, ένας της Χρυσής Αυγής που εδώ και δεκαετίες δίνει μάχες για το Κίνημα μας και συνεχίζει στην πρώτη γραμμή. Ο Συναγωνιστής μέσα από την ομιλία του έδωσε το στίγμα της συνέχισης του Αγώνα και της Πίστης στο μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα που μπορεί να ενώσει το Έθνος και να διεκδικήσει τα Δίκαια του Λαού μας!

Αμέσως μετά, με αναμμένες Δάδες και το Ιερό σύμβολο της Σπάρτης να φωτίζει τον Δρόμο μας, διαβάστηκε το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και πολιτικού κρατουμένου, Νικολάου Μιχαλολιάκου. Τα λόγια του Αρχηγού μας, μας έδωσαν ώθηση και ζέσταναν τις Ψυχές μας, σκορπίζοντας σε όλους τους Συναγωνιστές δύναμη και κουράγιο για τον Αγώνα μέχρι την Ελευθερία της Χρυσής Αυγής και την Νίκη του Κινήματος!

Στο τέλος αυτής της μυσταγωγίας, όλοι μαζί σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής που ακούστηκαν μέχρι τα ουράνια και αντηχούσαν στο Ιερό Πεδίο της Μάχης !

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: