Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ.

 

Πέντε μήνες πολιτικός κρατούμενος 

Πέρασαν πέντε μήνες από τότε που το σάπιο ανθελληνικό διεφθαρμένο  μέχρι το μεδούλι καθεστώς που καταδυναστεύει την Ελλάδα με  κατασυκοφάντησε αι στάθηκε αιτία να στερηθώ την οικογένειά μου  και τους δικούς μου ανθρώπους. 

Πέντε μήνες που η Ελληνική κοινωνία «γλίτωσε» από τους φασίστες. Ή μήπως δεν είναι έτσι τελικά; 

Μήπως οι πραγματικά κακοί, και οι πραγματικά φασίστες, οι λύκοι  ενδεδυμένοι με προβιά αρνιού, συνεχίζουν ανενόχλητοι το έργο τους;

200 χρόνια από την εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση του 1821 

200 χρόνια από την εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση του 1821 όταν οι  πρόγονοί μας εξεγέρθηκαν κατά του οθωμανού δυνάστη τους «για του  Χριστού την πίστην την Αγίαν και της πατρίδος την ελευθερίαν» και  όχι φυσικά για ευρωπαϊκούς διαφωτισμούς ή άλλες θολοκουλτουριάρικες  θεωρίες. 

200 χρόνια, ο αιώνιος εχθρός τρίζει τα δόντια του και αντί η ηγεσία  αυτής της χώρας να ανυψώνει το ηθικό του έθνους κάνει ότι μπορεί  για να επιτύχει το αντίθετο. 

Ανέθεσε τις εκδηλώσεις για την επέτειο στο εθνικό μας «κειμήλιο», την  οργανώτρια των υπερκοστολογημένων και πανάκριβων «olympic games»  τα οποία ήταν και η χαριστική βολή για την πολύπαθη Ελληνική  οικονομία. 

Οι εκδηλώσεις για την επανάσταση του 1821 είναι ως επί το πλείστων  εκτός θέματος και αυτές υπερκοστολογημένες, χωρίς νόημα και ουσία  χωρίς να αναδεικνύουν την επανάσταση των προγόνων μας το 1821 ενώ  ελλοχεύει ο κίνδυνος αν την αφήσουν να «γιορτάσουμε» την ανεξαρτησία  μας μαζί με τους λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές, οι οποίοι κι  εκείνοι γιορτάζουν 50 χρόνια από την δική τους ανεξαρτησία. 

Το είπε η ίδια, μετά από επικοινωνία που είχε με τον Πρέσβη του  Μπαγκλαντές στην Ελλάδα… Καταλαβαίνετε; 

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΆΛΛΟ ΕΛΑΦΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΙΛΑΦΙ! 

200 χρόνια και οι Τούρκοι εδώ και πολλούς μήνες μας έχουν κάνει εκ νέου  γιουσουφάκια τους. 

Τα ερευνητικά πλοία τους κάνουν στην κυριολεξία ότι γουστάρουν στο  Αιγαίο και στην Κύπρο μας και οι κυβερνώντες περιμένουν τις όποιες  κυρώσεις προς τη γείτονα από την αλληλέγγυα Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Και σαν να μην έφτανε αυτό εν μέσω συνεχών προκλήσεων παραβιάσεων  και εξευτελισμού παρακαλάμε τον προαιώνιο εχθρό για διερευνητικές  συζητήσεις. 

Μόνο που εκείνοι, οι μόνες διερευνητικές για τις οποίες ενδιαφέρονται  είναι οι γεωτρήσεις εντός της Ελληνικής και κυπριακής αοζ.

Όσο για τον αρμόδιο υπουργό εξωτερικών τον κύριο Δένδια αρκείται στις  βαρύγδουπες δηλώσεις του: «θα απαντήσουμε όπου και όταν  θελήσουμε». 

Απαντήστε κ. Δένδια, όποτε θέλετε, έτσι και αλλιώς το Τσεσμέ,  σχεδόν βγαίνει για καφέ στις ελληνικές παραλίες μέρα παρά μέρα… 

Στα βόρεια σύνορα μας η Αλβανία και τα Σκόπια, όχι απλά είναι  δορυφόροι της Τουρκίας αλλά έχουν σχεδόν ενσωματωθεί ως 82η και  83η επαρχία της. 

Αλήθεια «μακεδονομάχοι» της ΝΔ, που εξαπατηθήκατε από τον γόνο της  αιώνιας οικογένειας που κατατρώνε ως επαγγελματίες πολιτικοί τον τόπο: 

Καταγγέλθηκε η συμφωνία των Πρεσπών όπως είχε δεσμευθεί ο  πρωθυπουργός; Ή όχι; 

Και στις πόσες παραβιάσεις των γειτόνων, οι οποίοι έχουν κάνει τη  συμφωνία πατσαβούρα, εμείς θα καταγγείλουμε αυτή την κατάπτυστη  συμφωνία; 

Θα πει κάποιος: Έξω έχουμε αδυναμίες 

αλλά μέσα πάμε καλά, 

Η χώρα δουλεύει ρολόι στο εσωτερικό… 

Το λένε οι χιλιάδες διορισμένοι κυβερνητικοί το λένε οι  επιχορηγούμενες εταίρες – δημοσιογράφοι μέσα από τα χαζοκούτια  τους ότι όλα πάνε καλά, η οικονομία όχι μόνο βαστάει αλλά  αναπτύσσεται κιόλας, άσχετα αν το χρέος από 321 δισεκατομμύρια προ  μνημονίων και μετά από τρία μνημόνια ποια πήρες θυσίες του  ελληνικού λαού κοντεύει να ξεπεράσει τα 400 δισεκατομμύρια ευρώ. 

Άβουλοι και θρασείς ταυτόχρονα, πολιτικοί και δημοσιογράφοι έχουν  ξεφτιλίσει τη χώρα μας. 

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες όπως και οι επαγγελματίες όλων των  κατηγοριών, η ραχοκοκαλιά κάθε υγιούς οικονομίας, βρίσκονται στα  πρόθυρα της χρεοκοπίας ή έχουν χρεοκοπήσει ήδη εδώ και καιρό. 

Και αυτό συνέβαινε πριν ληφθούν τα μέτρα με τον εγκλεισμό των  Ελλήνων.

Τα ανόητα μέτρα τα οποία ελήφθησαν κατά τη διάρκεια του ενός έτους  εγκλεισμού έβαλαν ταφόπλακα στις μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις  του ενός ή των λίγων υπαλλήλων. 

Αναρωτιούνται γιατί δεν πέτυχε το lockdown. 

Αλλά κανένας από αυτούς δεν χρησιμοποιεί τις αστικές συγκοινωνίες  ώστε να καταλάβει πως γινόταν η διασπορά του ιού μέσα στον  ηλεκτρικό, στα λεωφορεία κλπ. 

Αλλά και πώς να πετύχει το look down όταν δεν τηρείται πρώτα από  τους κυβερνώντες οι οποίοι διοργανώνουν γλέντια, βαφτίσια και  ποδηλατάδες στην Πάρνηθα…; 

Βάζουν την αστυνομία και την φέρνουν αντιμέτωπη με τον λαό, να κόψει  πρόστιμο στη γιαγιά στη Λαμία ή στον αγρότη που καθόταν μόνος του  πάνω στο τρακτέρ, «επειδή δεν φορούσε μάσκα», όταν ο ίδιος ο  πρωθυπουργός έχει θεαθεί σε δεκάδες των περιπτώσεων να μην τηρεί τα  μέτρα και να μην του επιβάλλεται πρόστιμο. Αλλά και άλλοι  κυβερνητικοί, όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος πήγε σε βαφτίσια  έχοντας πάρει… «άδεια» που δεν ήξερε γι’αυτήν ούτε ο αρμόδιος  υπουργός… 

Σε άλλες χώρες, όπου υπάρχει πολιτική ευθιξία και αξιοπρέπεια, υπάρχουν  παραιτήσεις με το παραμικρό παράπτωμα. 

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει τσίπα από το πολιτικό κατεστημένο. 

Ναι, αλλά η κυβέρνηση προσπαθεί να φέρει χρήματα από την Ευρώπη  στη χώρα μας. 

Μάλιστα o Μητσοτάκης έγινε ο κακός της Ευρώπης στην προσπάθειά  του αυτή, βγαίνοντας και προτείνοντας το πιστοποιητικό εμβολιασμού! 

Μην ξεγελιέστε από τις σειρήνες της προπαγάνδας. 

Η πρόταση του Μητσοτάκη απορρίφθηκε από την Ε.Ε. γιατί όσα  περιέγραφε ήταν στέρηση των ελευθεριών των πολιτών. Το  «πιστοποιητικό» που θα εφαρμόσει η Ε.Ε. αφορά μόνο στο ΑΝ έχει  εμβολιαστεί ο πολίτης ή εάν έχει νοσήσει. 

Όσα χρήματα εισρεύσουν στην ημιθανή οικονομία μας είναι νέα  δάνεια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας τα οποία προστίθενται  στο ήδη τεράστιο χρέος μας και το οποίο θα κληθούμε να 

εξυπηρετήσουμε με τη βία π στο άμεσο μέλλον με νέα πιο επώδυνα  μνημόνια. 

Εδώ είμαστε και θα με θυμηθείτε. 

Τελικά ο Μητσάρας ο Κουφοντίνας μετά από 66 μέρες απεργίας πείνας  και δίψας, έφαγε… 

Αναμενόμενο ήταν. 

Ο άνθρωπος δεν θέλει να πεθάνει, να εκβιάσει θέλει! 

Είναι ένας θρασύδειλος που εκβιάζει το ένοχο σύστημα. 

Και είναι ελεεινοί όσοι σύγκριναν τη 17 Ν. με εκλεγμένους βουλευτές.  Όσοι σύγκριναν και συγκρίνουν στυγνούς επαγγελματίες δολοφόνους οι  οποίοι πυροβολούσαν και ανατίναζαν ανθρώπους για να προλάβουν να  πάνε μετά στις διακοπές τους, με εκλεγμένους νόμιμα βουλευτές, που  κατέθεταν ερωτήσεις ελέγχου της κάθε εξουσίας. 

Το πολιτικό σκηνικό, συνολικά, φρόντισε να φυλακίσει τους  πολιτικούς του αντιπάλους, τους οποίους ήταν και οι μόνοι που  φοβόταν. 

Ήξεραν οι άθλιοι πως αν εμείς που τώρα είμαστε φυλακισμένοι,  ανεβάζαμε τα ποσοστά μας, θα ερχόταν κάποια στιγμή όπου εκείνοι θα  αντιμετώπιζαν τον εισαγγελέα και τη φυλακή για όσα έχουν και  εξακολουθούν να κάνουν στην Πατρίδα μας. 

Μιλάνε για κράτος δικαίου για δικαιοσύνη για νόμους για δημοκρατία  αυτοί οι οποίοι βίασαν και βιάζουν κατ’ εξακολούθηση τη «Θέμιδα»  έχοντας την μετατρέψει στο μακρύ χέρι του συστήματος (άλλοι  περισσότερο άλλοι λιγότερο) προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι οποίες  πολιτικές σκοπιμότητες και δολοπλοκίες. 

Όσοι αλληλοκατηγορούνται για… «τα δικαιώματα του  Κουφοντίνα» ήταν αγκαζέ έξω από το εφετείο την 7η Οκτωβρίου για να  επιβάλλουν την καταδίκη του πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής και  επιλεκτικά κάποιων πρώην βουλευτών της όπως ξεδιάντροπα  παραδέχτηκαν στο τέλος. 

Και το επέτυχαν εκβιάζοντας την Έδρα και την Εισαγγελέα. Η Εισαγγελέας δεν υπέκυψε…

Και η καταδίκη μας επιβλήθηκε όχι με κάποιες τυχόν ποινικά αξιόποινες  πράξεις, αλλά έτσι γενικά και αόριστα και όλα αυτά θα αποδειχθούν στο  Εφετείο ή και στα παραπάνω όργανα αν χρειαστεί. 

Είμαι καταδικασμένος σε 13 έτη κάθειρξη για διεύθυνση και ένταξη  σε εγκληματική οργάνωση, δίχως να μου καταλογίζεται ουδεμία  ποινική πράξη. 

Το έγκλημα μου; 

Ότι έπαιρνα πολλές ψήφους…! 

Το έγκλημα μου; 

Ότι φρόντιζα μαζί με τους συναδέλφους μου βουλευτές και μέλη του  κινήματος για τους ταλαιπωρημένους από τα μνημόνια συμπολίτες μας,  δίχως να τους ζητάμε κομματική ταυτότητα, σε αυτές τις τεράστιες  διανομές τροφίμων που διοργανώναμε με τα χρήματα της κρατικής  επιχορήγησης. 

Ταϊζαμε Έλληνες; Απαράδεκτο για εκείνους… 

Η σημαντική και ειδοποιός διαφορά μου με τους βουλευτές του περίφημου  «δημοκρατικού τόξου» οι οποίοι ζήτησαν την καταδίκη μου και την  καταδίκη των υπολοίπων της Χρυσής Αυγής, στις 7 Οκτωβρίου έξω από  το εφετείο, είναι πως εκείνοι τα λεφτά που εισέπραξαν και εισπράττουν,  τα έκαναν και τα κάνουν βίλες, αυτοκίνητα και άλλα λούσα. 

Εμείς τα επιστρέφαμε στο λαό… 

Ντροπή τους χίλιες φορές λοιπόν όσοι από τηλεοράσεως η σε  κουβέντες μεταξύ τους συγκρίνουν εμένα, τον Ηλία Παναγιώταρο,  σύζυγο μιας αξιοπρεπέστατης κυρίας, και πατέρα ενός παιδιού, που  γιόρτασε τα γενέθλια του μόλις λίγες μέρες πριν, χωρίς την δική μου  παρουσία και αγκαλιά, με τον «Λουκά», τον μακελάρη, τον στυγνό  δολοφόνο της 17 Ν. ο οποίος έχει μακελέψει 11 ανθρώπους. 

Αλλά όπως έχω ξαναπεί και όπως πιστεύω ακράδαντα, υπεράνω όλων  είναι ο Θεός και αυτός είναι ο μόνος που θα απονείμει τελικά δικαιοσύνη  αλλά και τιμωρία. 

Σε κάθε περίπτωση με τον Κουφοντίνα δεν τελειώσαμε.

Ο Μητσάρας έφαγε αφού προηγουμένως έστειλε ένα μήνυμα στην  αριστερά, στην οποίας φιλοδοξεί να γίνει αρχηγός αφού απελευθερωθεί.  Το μήνυμα έλεγε ραντεβού το Σεπτέμβριο, στην αίτηση αποφυλάκισης. 

Σκέφτεστε, τα μισά από όσα έκαναν οι μπαχαλάκηδες οπαδοί του  Κουφοντίνα, να τα έκαναν φίλοι δικοί μου ή γενικότερα της Χ.Α; 

Δεν τελειώσαμε με τα σκάνδαλα 

της παιδεραστίας στην Ελλάδα 

Θα απαντηθεί επιτέλους το ερώτημα: Γιατί ο κύριος Μητσοτάκης πήρε  υπό την προστασία του τα ανήλικα προσφυγόπουλα; Για να τα  προστατέψει; Από ποιον… 

Θα απαντηθεί επιτέλους το ερώτημα: Ποιος διόρισε τον κύριο Λιγνάδη  και ποιος τον άφηνε να έχει επαφή με τα προσφυγόπουλα που ήταν υπό  την προστασία του Πρωθυπουργού; 

Θα απαντηθούν επιτέλους τα ερωτήματα: 

Ποια η σχέση του Πρωθυπουργού, με τον υπόδικο για παιδεραστία  Λιγνάδη; 

Ποια η σχέση του με τον καταδικασμένο για παιδεραστία, Νίκο  Γεωργιάδη; 

Ποια η σχέση του τέλος, με τον Πατέλη τον δηλωμένο gay ιδιαίτερο  του; 

Και γιατί άμεση προτεραιότητα του πρωθυπουργού είναι τα δικαιώματα  των ΛΟΑΤΚΙ σε μία περίοδο όπου η εμμονή στον εγκλεισμό δεν έφερε τα  επιθυμητά αποτελέσματα; σε μία περίοδο της χώρας όπου υπάρχουν  σεισμοί, λιμοί καταποντισμοί. 

Εξαιτίας των πολιτικών Μητσοτάκη, μετράμε, χιλιάδες μολύνσεις  στον πληθυσμό, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα, δημιούργημα του είναι οι  εκατομμύρια άνεργοι, η αρμόδια υπουργός Παιδείας και ο ίδιος  προσωπικά δημιούργησαν χιλιάδες αγράμματους μαθητές οι οποίοι  έχουν χάσει τα 2/3 της εκπαιδευτικής χρονιάς. 

Βάλτε και τα ψυχολογικά που έχουν δημιουργηθεί σε μεγάλους και παιδιά  που ζουν εδώ και έναν χρόνο μέσα στα απίτια, στερούμενοι της αγκαλιάς 

της γιαγιάς τους, του παππού, και θα δείτε ότι οι ευθύνες του είναι  τεράστιες για την μπαχαλοποίηση της χώρας! 

Ευθύνες που δεν αναζητεί ο Αλέξης Τσίπρας, που δεν ζητάει εκλογές.  Και γιατί να το κάνει; Ένοχος ένοχο ού ποιοί! 

Ο ίδιος ο Τσίπρας δεν ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και διοργάνωσε ή  συμμετείχε επίσημα εν μέσω πανδημίας σε 150+ διαδηλώσεις μέσα σε ένα  μήνα για τον Κουφοντίνα, υπερμεταδίδοντας τον ιό; 

Τις ευθύνες του Μητσοτάκη δεν τις αναζητεί ούτε η Φώφη Γεννηματά, η  οποία υπερψήφισε με τον Μητσοτάκη τη ληστρική σύμβαση της  Ελληνικός Χρυσός. 

Ευθύνες δεν αναζητεί ούτε ο Βαρουφάκης, ούτε ο Κουτσούμπας, ούτε ο  Βελόπουλος. 

Καταλάβετε τώρα για ποιον λόγο ο Μητσοτάκης ήθελε να τελέσει αυτό  το δικαστικό πραξικόπημα και εμείς να μπούμε φυλακή άρον αρον; 

Καταλάβατε τώρα ποιοι είμαστε οι μόνοι που θα μπορούσαμε να  ξεμπροστιάσουμε τον Μητσοτάκη και τους λοιπούς του θιάσου της  βουλής; 

Όπως και να έχει έχω πάντα πίστη στο Θεό, το ηθικό μου είναι ακμαιότατο.  Παίρνω δύναμη, κουράγιο και υπομονή από την αγάπη της οικογένειάς  μου αλλά και από πάρα πολλούς φίλους. 

Λυπάμαι τους διώκτες μου που δεν διαθέτουν τίποτα παραπάνω από  εξουσία και αυτή πρόσκαιρη… 

Υ.Γ. Ευχαριστώ όλους εσάς για το ενδιαφέρον που δείχνετε. Όποιος θέλει  να επικοινωνήσει μαζί μου μπορεί να το κάνει μέσω του email:  ipanagiotaros@gmail.com 

Θα απαντώ σε όλους έστω και με λίγο καθυστέρηση για ευνόητους λόγους. 

Ηλίας  Παναγιώταρος 

Πολιτικός Κρατούμενος

https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: