Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ: ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΧΙ!

 

Με το lockdown μπορεί να έχουν ανασταλεί οι πλειστηριασμοί, αλλά μόλις θα πέσει το «σύνθημα» από τη χούντα, οι τραπεζίτες θα πετάξουν στο δρόμο 250.000 ελληνικές οικογένειες, για αρχή! Και έπεται συνέχεια…

Τώρα, τα κοράκια προετοιμάζουν το έδαφος, βάζοντας τις αναίσχυντες εισπρακτικές εταιρείες να τηλεφωνούν στους φτωχούς αυτούς ανθρώπους –που εν τω μεταξύ έγιναν ακόμα φτωχότεροι με το lockdown!- και να τους απειλούν πως αν δεν πληρώσουν, θα βρεθούν στο δρόμο!

Οι δε χουντικοί, καλύπτουν την αναισχυντία! Ο θρασύτατος Μπουμπούκος, λοιπόν, είπε πως «οι εισπρακτικές εταιρείες νομίμως τηλεφωνούν, γιατί τα χρέη πρέπει να πληρώνονται»! Εννοώντας, πως τα χρέη των φτωχών ανθρώπων πρέπει να πληρώνονται!


Όχι όμως τα χρέη τα δικά του και του σιναφιού του, καθώς και τα χρέη του κόμματός του – που είναι μακράν τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη! Για να μη σας ζαλίζουμε με αριθμούς, δείτε στις σχετικές εικόνες που σας παραθέτουμε τα χρέη της Νουδούλας και τα χρέη των «μπουμπούκων» της αντεθνικής και αντιλαϊκής χούντας, τα οποία έχουν γραφτεί στο… χιόνι! «Δανεικά κι αγύριστα», που λέμε!

Αλλά, έχει ο καιρός γυρίσματα και η πλατεία Συντάγματος πολλές κολώνες!!!

https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: