Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

ΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ» ΜΙΛΗΣΕ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ… 2022!

 

Λοιπόν, κάποιοι έχουν αυταπάτες και νομίζουν ότι αυτός ο εφιάλτης που μας έχουν επιβάλλει να ζούμε, τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι και επανέρχεται η κανονικότητα. Μέγα λάθος!

Ποιος είναι ο πιο αρμόδιος να δώσει απάντηση στο ερώτημα; Μα ποιος άλλος, η αυτού εξοχότης, ο Μπιλ Γκέιτς! Ο «γκουρού των εμβολίων» γενετικής μετάλλαξης, που είχε «προβλέψει» από το 2015 την έλευση του κορωνοϊού!

Το «μεγάλο αφεντικό», λοιπόν, έδωσε συνέντευξη στην πολωνική εφημερίδα Gazeta Wyborcza και το τηλεοπτικό δίκτυο TVN24 και είπε τα ακόλουθα:

«Ως το τέλος του 2022 θα πρέπει ουσιαστικά να έχουμε επιστρέψει πλήρως στην φυσιολογική ζωή, χάρη στα εμβόλια”.

Το εστί μεθερμηνευόμενον, εις ότι αφορά την Ελλάδα: θα υπάρξει μια μικρή ανάπαυλα ημιελευθερίας («με μάσκες και αποστάσεις») από τις 15 Μαΐου ή την 1η Ιουνίου έως τις 20-25 Οκτωβρίου (για να προλάβουν τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη…) κι από και πέρα νέο lockdown, με τις… «επόμενες δύο βδομάδες να είναι κρίσιμες», μέχρι το καλοκαίρι του 2022 – και βλέπουμε!

Πάρτε το είδηση: αν δεν καταστραφούμε τελείως οικονομικά, δεν πρόκειται να ησυχάσει ο λακές του Μπιλ Γκέιτς και των λοιπών τοκογλυφικών δυνάμεων, δηλαδή το κάθαρμα ο Μητσοτάκης!

Και υπάρχει μία και μόνη λύση: λαϊκός ξεσηκωμός, για να φύγει νύχτα ξυπόλυτος! Όλα τ’ άλλα, είναι «να’ χουμε να λέμε»! 

https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: