Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

ΟΙ ΕΚΦΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ!

 

Δεν είναι μόνο οι λεγόμενοι «ΛΟΑΤΚΙ» (προστατευόμενοι του παρδαλού δικτατορίσκου Μητσοτάκη-κάθαρμα!), που εξευτελίζουν τα ιερά και τα όσια του ελληνικού έθνους.

Έτσι, σ’ ένα «γούρι» του καθεστωτικού Μουσείου Μπενάκη, προσαρμόζεται η εικόνα μιας γνωστής ηρωίδας της Επανάστασης (Μαντώ Μαυρογένους), με το γνωστό αμερικανικό πόστερ του 1943, που έφτιαξε 0 J. Howard Miller για να ενισχύσει το ηθικό των Αμερικανίδων εργατριών στον Β΄Π.Π. και εμφανίζεται η ηρωίδα ως «καυλιάρα φεμινίστρια», με τη βρωμερή επιγραφή «Υγεία, καύλα και επανάσταση»!!!

Η δε «δημιουργός» του αισχρού και σιχαμερού αυτού κατασκευάσματος, δήλωσε σε συνέντευξή της πως «η Μαντώ είναι το σύμβολο του φεμινισμού. Έπεσε θύμα της πατριαρχίας, δεν ήταν η Τουρκοκρατία που την σκότωσε».

Οι πάσης φύσεως έκφυλοι του Μητσοτάκη, εξευτελίζουν τα πάντα, με τη γνωστή νεοφιλελεύθερη αναίδεια που τους διακρίνει! Και προκαλούν, όχι σε «νεκρό χρόνο», αλλά πάνω στην επέτειο των 200 χρόνων της Επανάστασης! Διόλου τυχαία! Έτσι λειτουργούν αυτοί-ές!

Όταν θα’ ρθει –και θα’ ρθει!- η ευλογημένη εκείνη ώρα, να τους πάρει ο λαός σβάρνα! Και τους έκφυλους και τους πολιτικούς τους προστάτες! Και να μη βρίσκουν ελικόπτερα να διαφύγουν τη νύχτα του μεγάλου λυτρωμού, για να πάρουν επιτέλους αυτό που τους αξίζει: δίκες με συνοπτικές διαδικασίες από λαϊκό δικαστήριο στην πλατεία Συντάγματος και επιτόπου εκτέλεση των ποινών!

https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: