Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Παυλόπουλος σε παιδιά αλλοδαπών: «Είστε η ελπίδα και το μέλλον αυτού του τόπου»

Παυλόπουλος σε παιδιά αλλοδαπών: «Είστε η ελπίδα και το μέλλον αυτού του τόπου»
Φιλομεταναστευτική προπαγάνδα του συστήματος  με την «εργαλειοποίηση» ανήλικων παιδιών
Πρώτη μέρα στο σχολείο σήμερα για χιλιάδες παιδιά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, παρευρέθη στον αγιασμό στο 108ο/170ο Δημοτικό και το 90ο/108ο Νηπιαγωγείο Σχολείο Αθηνών στα Κάτω Πατήσια, σε μια περιοχή της Αθήνας όπου φοιτούν και πολλά παιδιά αλλοδαπών.
«Είστε η ελπίδα και το μέλλον αυτού του τόπου. Ξέρω σε ποιο σχολείο βρίσκομαι και μιλώ και για εκείνα τα παιδιά που δεν είναι Έλληνες, αλλά είναι κοντά μας, είναι ένα κομμάτι από την ψυχή μας και την καρδιά μας. Αυτός ο τόπος, η Ελλάδα, όπως έχει αποδείξει μέσα στον χρόνο, είναι χώρα της Δημοκρατίας, της πραγματικής ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Όλα τα παιδιά, είναι παιδιά μας», είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Μόλις χθες η υπουργός Παιδείας του Μητσοτάκη φωτογραφήθηκε με ανήλικα παιδιά σε «κέντρο φιλοξενίας» της Λέρου όπου σημείωσε την «άοκνη και συγκινητική προσπάθεια των εκπαιδευτικών μας και του λοιπού προσωπικού να στηρίξουν τα παιδιά των προσφύγων και να υπηρετήσουν στην πράξη το πρότυπο της εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς.»
Και στις δύο περιπτώσεις διακρίνουμε την φιλομεταναστευτική προπαγάνδα του συστήματος  με την «εργαλειοποίηση» ανήλικων παιδιών. Με εντελώς άκομψο – στα όρια του χοντροκομμένου – τρόπο, το σύστημα προσπαθεί να επιβάλλει την ατζέντα του πάνω στις συνειδήσεις των Ελλήνων γιατί ασφαλώς κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να έχει κανείς με ανήλικα παιδάκια αλλά όταν αυτό γίνεται προπαγάνδα στα χείλη εκείνων που δεν κρύβουν την επιθυμία τους να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα απέραντο hotspot, τότε τα πράγματα παίρνουν άλλη διάσταση.

Το σύστημα, προβάλλοντας κάποια παιδιά μεταναστών (νομίμων και μη, δεν έχει σημασία όταν μιλάμε για παιδιά) επιθυμεί να διαγράψει από την μνήμη μας την σκληρή πραγματικότητα: Ότι δηλαδή, την ίδια στιγμή που ο Παυλόπουλος μιλάει για το «μέλλον του τόπου», από τα σύνορά μας εισβάλλουν παράλληλα χιλιάδες λαθρομετανάστες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ενήλικες και αρσενικού γένους και όχι «ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα»…
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: