Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Το Κόσοβο μετατρέπεται σε οχυρό της Ισλαμικής τρομοκρατίας

Το Κόσοβο μετατρέπεται σε οχυρό της Ισλαμικής τρομοκρατίας
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο των Εξωτερικών το Κόσοβο μετατρέπεται σταδιακά σε οχυρό της ισλαμικής τρομοκρατίας. Τζιχαντιστές που εγκαταλείπουν άρον-άρον την Συρία και το Ιράκ διοχετεύονται σε αυτό το ψευδοκράτος που διοικείται από την αλβανική μαφία και τους τρομοκράτες του UCK. Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα ανέφερε στην ενημέρωση του τύπου την Τετάρτη ότι «οι τρομοκράτες επιστρέφουν από τις ζώνες πολέμου στο Κόσοβο και ήδη έχουμε καταγράψει 250 τέτοιες περιπτώσεις». Οι περισσότεροι από τους τζιχαντιστές που επιστρέφουν είναι στρατολογημένοι Αλβανοί που εκπαιδεύτηκαν σε στρατόπεδα του UCK, πριν διοχετευτούν μέσω Τουρκίας στα πεδία μάχης του συμμοριτοπολέμου στην Συρία και στο Ιράκ.
Όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν κυριολεκτικά κάτω από την μύτη των Αμερικανών, είναι γνωστό ότι οι ΗΠΑ λειτουργούν στο κρατίδιο-μόρφωμα την μεγαλύτερή τους βάση στην Ανατολική Ευρώπη, το Camp Bondsteel, ενώ η CIA διαθέτει στην Πρίστινα πολυάριθμο κλιμάκιο. Είναι γνωστό ότι με την δημιουργία του τεχνικού κατασκευάσματος ονόματι Κόσοβο από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, η βαλκανική μαφία απέκτησε το δικό της κράτος στην Ευρώπη. Ήδη από το 2012 στην έκθεση του προς το Συμβούλιο της Ευρώπης ο Ελβετός Dick Marty, πρώην ανώτατος εισαγγελέας, γερουσιαστής και μέλος της επιτροπής OSCE (Organisation for Security and Cooperation in Europe), είχε χαρακτηρίσει τον «πρόεδρο» του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι ως αφεντικό μαφιόζικης οργάνωσης και εγκληματικής σπείρας που ασχολείται με το λαθρεμπόριο όπλων, ναρκωτικών και ανθρωπίνων οργάνων.
Προφανώς οι ΗΠΑ και οι πειθήνιοι σύμμαχοι τους ανεχόμενοι την μετατροπή αυτού του μορφώματος σε οχυρό ισλαμικής τρομοκρατίας θέλουν να διατηρήσουν και να καλλιεργήσουν τις εντάσεις στην Βαλκανική Χερσόνησο κατά το «διαίρει και βασίλευε». Οι μισθοφόροι τους τζιχαντιστές είναι για αυτό τον σκοπό το πλέον δόκιμο όπλο.
Γ.Λ.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: