Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Επιμένουν να είναι ΡΟΜΠΕΣ - Κανένας δεν δημοσίευσε την διάψευσή μας για τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς!

Επιμένουν να είναι ΡΟΜΠΕΣ - Κανένας δεν δημοσίευσε την διάψευσή μας για τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς!
Την Τετάρτη σχεδόν ΟΛΑ τα "έγκυρα" sites του συστήματος δημοσίευαν πως η Χρυσή Αυγή... έκλεισε τα γραφεία της στον Πειραιά. Είχαν μάλιστα αναλυτικά… ρεπορτάζ και έγραφαν για περίοικους που επιβεβαίωναν την είδηση και άλλες φαιδρότητες που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Οι Συναγωνιστές της Τ.Ο. Πειραιώς, απλώς επισκεύαζαν την πινακίδα των γραφείων και το κατέβασμά της για κάποιες ώρες έγινε από τις ρόμπες των ΜΜΕ... κλείσιμο των γραφείων μιας τοπικής οργάνωσης!
Από κοντά και κάτι «εθνικοκακομοίρηδες» που αναπαρήγαγαν αυτούσιες τις ανοησίες του Jail Golden Dawn και των υπολοίπων, γράφοντας για «νεοναζί» αναφερόμενοι στο Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα. Τέτοιοι «εθνικιστές» είναι κάποιοι που συμπορεύονται ακόμα και με δηλωμένους ανθέλληνες προκειμένου να πλήξουν την Χρυσή Αυγή! Εμείς δεν ξεχνάμε…
Έχουν περάσει 48 ώρες και κανένας από όλους αυτούς που εκτέθηκαν με τα επιβεβαιωμένα fake news, δεν είχε το θάρρος να δημοσιεύσει την διάψευσή μας! Όπως ποτέ δεν διέψευσαν το δήθεν κλείσιμο της ιστοσελίδας που βρίσκεστε αυτή την στιγμή. Τέτοια είναι η λύσσα τους με την Χρυσή Αυγή που δήθεν… διαλύθηκε, που δεν περνάει εβδομάδα χωρίς να δημοσιεύσουν καταφανή ψεύδη εναντίον μας.
Τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς βρίσκονται στην θέση τους, η νέα ιστοσελίδα μας μέσα σε μόλις έναν μήνα λειτουργίας είναι ξανά η δημοφιλέστερη εθνικιστική ιστοσελίδα και είμαστε ακόμα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Να σας πούμε μόνον, ότι από το διάστημα 5 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου, περισσότεροι από 50.000 ξεχωριστοί χρήστες επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα που βλέπετε. Μέσα σε μια «νεκρή» πολιτική περίοδο και με τεράστια τεχνικά προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε.
Ας κάνουν λίγο υπομονή και θα φροντίσουμε να απογοητευτούν πλήρως όλοι όσοι ονειρεύονται την διάλυση του Εθνικιστικού Κινήματος.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: