Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Επιχείρηση - σκούπα στα Εξάρχεια κατόπιν μηνύσεως του Ηλία Κασιδιάρη

Επιχείρηση - σκούπα στα Εξάρχεια κατόπιν μηνύσεως του Ηλία Κασιδιάρη
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Εφημερίδα των Συντακτών, η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης του 5ου Λυκείου στην οδό Πρασσά στα Εξάρχεια, όπου στεγάζονταν λαθρομετανάστες, είχε ως αφετηρία μηνυτήρια αναφορά του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη από το έτος 2016. Αυτή η μήνυση ήταν άλλωστε που προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση και την πρόσφατη επιχείρηση-σκούπα των αστυνομικών αρχών στην περιοχή.
Μάλιστα όπως ανακοίνωσε ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, «ακολουθούν μηνύσεις κατά Χρυσοχοΐδη για παράβαση καθήκοντος: αντί να συλλάβει τους δράστες (αναρχικούς, ΜΚΟ) και να απελάσει τους λαθρομετανάστες, τους μεταφέρει σε πολυτελείς κατοικίες σε όλη την Αθήνα!»
Πέραν του συγκεκριμένου γεγονότος βεβαίως, αξίζει να σημειώσουμε ότι ολόκληρη η προεκλογική ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας στηρίχτηκε πάνω στην αντιγραφή θέσεων της Χρυσής Αυγής. Με ατζέντα «Χρυσής Αυγής» απέσπασε το 40% του εκλογικού σώματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την εξαπάτηση των Ελλήνων σχετικά με την θέση της ΝΔ για την προδοσία των Πρεσπών.
Και στον τομέα της ασφάλειας συνέβησαν τα ίδια, με την ΝΔ να ακολουθεί μια επικοινωνιακή προσέγγιση του προβλήματος που δεν δίνει όμως λύσεις. Τώρα βλέπουμε ότι ακόμα και οι επιχειρήσεις – σκούπα στην περιοχή των Εξαρχείων, έγιναν κατόπιν νομικών ενεργειών της Χρυσής Αυγής και αυτή είναι η καλύτερη απάντηση σε εκείνους που πιστεύουν ότι επειδή το Εθνικιστικό Κίνημα βρίσκεται εκτός βουλής, θα σταματήσει και τις πολιτικές του παρεμβάσεις.
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα Κίνημα που γεννήθηκε στους διαδρόμους του κοινοβουλίου, αλλά μέσα από τα σπλάχνα του Έθνους. Και ο αγώνας μας για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία, στον καιρό της πατριδοκάπηλης ψευτοδεξιάς, είναι σήμερα περισσότερο αναγκαίος από ποτέ.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: