Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Οι παράνομες κατοχικές «αρχές» του ψευδοκράτους καταζητούν 16χρονο Ελληνόπουλο που κατέβασε την τουρκική σημαία

Οι παράνομες κατοχικές «αρχές» του ψευδοκράτους καταζητούν 16χρονο Ελληνόπουλο που κατέβασε την τουρκική σημαία
Ένα 16χρονο Ελληνόπουλο καταζητείται στην Κύπρο μας από τις κατοχικές δυνάμεις γιατί σύμφωνα με βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα, κατέβασε την τουρκική σημαία από το δημοτικό σχολείο της κατεχόμενης Λύσης. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή όπου ο νεαρός φέρεται να μετέβη στην κατεχόμενη Λύση με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης.
Όπως μεταδίδεται από το Cnn Turk, ο νεαρός μπήκε στην αυλή του δημοτικού σχολείου «Φαζίλ Κουτσιούκ» το οποίο βρίσκεται 150 μέτρα από την Εκκλησία της Παναγίας Λύσης, ανέβηκε στον ιστό και κατέβασε την τουρκική σημαία. Επίσης, σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα μπήκε σε αίθουσα του σχολείου και έσκισε την φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς. Ο νεαρός καταγράφηκε από κάμερες την ώρα που ανεβαίνει στο ιστό κατεβάζοντας τη σημαία της κατοχής.

Αναμένονται δηλώσεις… καταδίκης εντός της ημέρας από το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου για τον… ταραξία που χαλάει το παραμύθι της ελληνοτουρκικής «φιλίας». Ευχόμαστε μόνο να μην συνδράμουν και στις έρευνες των τουρκικών δυνάμεων κατοχής. Όσο για τον δράστη, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες από τα δημοσιεύματα της Κύπρου, ας μην ανησυχούν. Δεν είναι επικίνδυνος… Επικίνδυνος είναι μόνο ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ και η αδιαφορία!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: