Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ΝΕΟ HOT SPOT ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ» ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!

Όχι μόνο δεν προχωράει στην ουσιαστική αποσυμφόρηση των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου η κυβέρνηση των «αλληλέγγυων» αμερικανοκομμουνιστών, αλλά στήνει και νέα hotspots, για να φέρει κι άλλα «προσφυγάκια»!
Έτσι, υπογράφηκε από το υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης!) η σύμβαση ενοικίασης του χώρου, στον οποίο θα κατασκευαστεί το νέο hot spot στην πολύπαθη Σάμο!
Πρόκειται για τρία όμορα οικόπεδα που ανήκουν σε ιδιώτες και η σχετική απόφαση μίσθωσής τους έχει δημοσιευτεί στη «Διαύγεια». Τα οικόπεδα βρίσκονται στην περιοχή Ζερβού, σε απόσταση περίπου έξι χιλιομέτρων από το Βαθύ. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι «αλληλέγγυοι» του υπουργείου του Βίτσα, οι εργασίες κατασκευής του νέου hot spot, χωρητικότητας 1.200 ατόμων, θα ξεκινήσουν άμεσα με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι, που αναμένεται να κατακλύσουν τα νησιά μας χιλιάδες νεοαφιχθέντες εξ’ Ανατολών!
(ΥΓ): Υπάρχει μόνον ένας τρόπος για να τρομάξουν οι «αλληλέγγυοι» αμερικανοκομμουνιστές και να αλλάξουν ρότα: η μαζική υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής από τους νησιώτες, αρχής γενομένης από τις προσεχείς ευρωεκλογές!  
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: