Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ-ΧΑΔΙ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!

Αυτά δεν γίνονται ούτε στις πιο ξεφωνημένες Μπανανίες του πλανήτη!
Δύο 23χρονοι Γερμανοί στρατιωτικοί, λοιπόν, που υπηρετούν ως αξιωματικοί του ΝΑΤΟ στην 115 Πτέρυγα Μάχης, κατέβασαν την ελληνική σημαία στον Σταυρό στο Ακρωτήρι Χανίων και την πέταξαν στα βράχια, καλύπτοντάς την με μεγάλες πέτρες, και στην θέση της ύψωσαν την γερμανική σημαία!

Το εξωφρενικό αυτό για ελεύθερη χώρα περιστατικό, έγινε αντιληπτό από τους κατοίκους της περιοχής το απόγευμα της Κυριακής και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τους δράστες.  
Σήμερα, οι δύο Γερμανοί εμφανίστηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο των Χανίων, κατηγορούμενοι για προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους και ισχυρίστηκαν ότι έκαναν πεζοπορία στην περιοχή και ύψωσαν την γερμανική σημαία από τον… ενθουσιασμό τους.

Εν τέλει, «καταδικάστηκαν» σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, αλλά με τριετή αναστολή και αφέθησαν ελεύθεροι, λες και δεν συνέβη τίποτα!!!
Παρεμπιπτόντως, ενώ όλα τα μεγάλα «ενημερωτικά» ΜΜΕ των Αθηνών γνώριζαν από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα των δραστών, εμφάνισαν την πρωτοφανή βεβήλωση ως πράξη… «αγνώστων». Προφανώς, η αμερικανογερμανόδουλη κατοχική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε δώσει «γραμμή» να συγκαλυφθεί η υπόθεση! 
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: