Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Γιάννης Λαγός στην Εγνατία Τηλεόραση:“Στην Ευρωβουλή θα δοθεί η μάχη για την κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών” ΒΙΝΤΕΟ


Σε συνέντευξή του στην «Εγνατία Τηλεόραση» ο Βουλευτής Β’ Πειραιώς και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής όσον αφορά το μέλλον της Ευρώπης και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι σε όλες τις χώρες της Ευρώπης αναδύονται ισχυρά πατριωτικά κινήματα τα οποία και θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο προσεχές μέλλον, μαζί με τα οποία και η Χρυσή Αυγή, το μοναδικό εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα.
Μάλιστα, σημείωσε ότι η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ακύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, σε αντίθεση με την Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει ήδη δηλώσει ότι θα σεβαστεί την εν λόγω προδοτική συμφωνία.
Τέλος, ο Γιάννης Λαγός σχολίασε τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό του κινήματος από τα ΜΜΕ, ενώ όσον αφορά τις δηλώσεις Πολάκη για τον Σ. Κυμπουρόπουλο δήλωσε ότι αυτές αντανακλούν με ακρίβεια το ήθος και το ποιόν του ΣΥΡΙΖΑ.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: