Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟΛΥΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ!

Ζει, ζει, ζει και τους συριζομούρηδες οδηγεί ο «μεγάλος πατερούλης» Στάλιν!
Σύμφωνα, λοιπόν, με επώνυμη καταγγελία γιατρού καρδιολόγου, στην κλινική «Παναγία η Οδηγήτρια», νοσηλεύτρια συγγενής του απολύθηκε από το νοσοκομείο όπου εργαζόταν, γιατί κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σχόλια εναντίον του Πολάκη για την υπόθεση Κυμπουρόπουλου.
 Ιδού τι καταγγέλλει ο γιατρός:
«Χαιρετίζω τους φιλους μου αριστερούς και «προοδευτικούς» χανιώτες που επέλεξαν και έστειλαν έναν απαίδευτο φασιστάκο να τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο. Για το άλλο το παλικαράκι που τον έκανε υπουργό και τον κρατάει ακόμη είναι της ίδιας συνομοταξίας οπότε τα σχόλια περιττά.
Μια φίλη και μακρινή συγγενής μου έκανε σήμερα το πρωί το λάθος να κοινοποιήσει την ανάρτηση μου για τον αξιότιμο υπουργό μας. Το μεσημέρι απολύθηκε για το λάθος της αυτό, όπως της εξήγησαν με περίσσιο θράσος. Κάποιοι θα ζητήσουν συγνώμη από τη δημοκρατία σε αυτό τον τόπο, γιατί κάναμε πολύ υπομονή μαζί τους και δεν τους άξιζε ούτε η υπομονή ούτε η ευγένεια».

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ο καταγγέλλων υποπίπτει σε σφάλμα, χαρακτηρίζοντας «φασιστάκο» τον… αρκουδόμαγκα Πολάκη. Της μεγάλης της ΚΝΕ σχολής και αμετανόητος κομμουνιστής μέχρι σήμερα είναι ο σύντροφος Πολάκης! Και τουλάχιστον όσοι δεν είναι μαρξιστές –κι όπως φαίνεται ο γιατρός δεν είναι- ας μην πέφτουν στην παγίδα της ιδεολογικής κυριαρχίας των μαρξιστών, χαρακτηρίζοντας «φασίστα» όποιον κομμουνιστή έχει τέτοιες συμπεριφορές, γιατί ο κομμουνισμός είναι το απόλυτο κακό, που έχει προκαλέσει τις χειρότερες καταστροφές και συμφορές στους λαούς του κόσμου!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: