Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Χρήστος Παππάς: “Τώρα εθνική Αντίσταση! Τώρα Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!” ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το πολυνομοσχέδιο για την κύρωση της Συμφωνίας για την Ασιατική Τράπεζα Υποδομών και Επενδύσεων και άλλες διατάξεις.
Αρχικά, ο κ. Παππάς σχολίασε την συνήθη πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ να φέρνει ένα νομοσχέδιο με σωρευμένα πολλά ζητήματα άσχετα μεταξύ τους, όπως ακριβώς έκανε και η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ, απόδειξη ότι τα δύο κόμματα είναι οι δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος.
Όσον αφορά την Ασιατική τράπεζα υποδομών, επισήμανε την οικονομική διείσδυση των κινέζων στην Ευρώπη, ενώ εξέφρασε ερωτήματα σχετικά με το ποια και το πόσα είναι τα εθνικά οφέλη για την Πατρίδα μας από αυτήν την συμφωνία. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο κάθε παράμετρος πρέπει να συνεκτιμηθεί στα πλαίσια μιας εθνικής εξωτερικής πολιτικής και όχι με την προχειρότητα της Αριστερής νομοθέτησης.
Εν συνεχεία, ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τόνισε την αντίθεση της Χρυσής Αυγής όσον αφορά την νομιμοποίηση αυθαιρέτων στους αιγιαλούς, καθώς προφανώς πρόκειται για μια προεκλογική ρύθμιση και αποτελεί μια νάρκη για το περιβάλλον δημιουργώντας σοβαρά οικολογικά προβλήματα.
Ακόμα, αναφέρθηκε στο άρθρο 36 σύμφωνα με το οποίο το ΓΕΝ δεν θα έχει λόγο σχετικά με παραχώρηση νησίδων και βραχονησίδων σε ιδιώτες για οποιαδήποτε χρήση. Μετά την προδοσία της Μακεδονίας μας ανοίγει άλλη μια πληγή για το Αιγαίο με το ενδεχόμενο μιας οικονομικής εισβολής των τούρκων με απώτερους αντεθνικούς σκοπούς.
Ο κ. Παππάς τελείωσε τον λόγο του αναφέροντας ότι το πολυνομοσχέδιο καταψηφίζεται από την Χρυσή Αυγή έχοντας ως στόχο την προστασία των ακτών και του αιγιαλού μας που δεν αποτελούν επ’ ουδενί πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά υπόθεση όλων των Ελλήνων, που λοιδορούνται από την κυβέρνηση της Αριστεράς και της ψευτοδεξιάς Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της ΝΔ με τους εθνομηδενιστές υποψηφίους της, όπως ο ανεκδιήγητος καθηγητής Καιρίδης!
Τέλος, ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς είπε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται και θα υπερασπιστεί την Πατρίδα μας μέχρι τέλους: «Τώρα Χρυσή Αυγή, τώρα εθνική Αντίσταση. Τώρα Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική!»
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: