Σάββατο 27 Απριλίου 2019

«ΓΕΝΝΑΙΟΙ» ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ 15ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ ΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ!

Ποιο είναι το άκρον άωτον της… γενναιότητος των σιωνιστών στρατιωτών; Σίγουρα, το περιστατικό που έλαβε χώρα μετά από κηδεία σε παλαιστινιακό χωριό, το οποίο βρίσκεται νότια της Βηθλεέμ στην Δυτική Όχθη, όταν Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν έναν 15χρονο Παλαιστίνιο, τον οποίο είχαν προηγουμένως συλλάβει γιατί μετείχε σε μια διαδήλωση, όταν επιχείρησε να διαφύγει. Σημαντική λεπτομέρεια: ο 15χρονος ήταν δεμένος με χειροπέδες και είχε δεμένα τα μάτια όταν δέχθηκε τους πυροβολισμούς!
Ο νεαρός δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στα πόδια, όπως είπε ο πατέρας του, ο οποίος προσέθεσε τα εξής:
«Δεν έκανε τίποτα αλλά τον συνέλαβαν. Τον κατηγόρησαν πως πέταγε πέτρες. Είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανε. Δεν έχει τίποτα να κρύψει και θα το είχε παραδεχθεί αν είχε πετάξει πέτρα. Αλλά, είναι αυτό δικαιολογία για να τον πυροβολήσουν;».
Στην ανακοίνωση του στρατού που πυροβολεί παιδάκια που του πετούν πέτρες (;), αναφέρονται τα κάτωθι εξοργιστικά:
Οι δυνάμεις μας χρησιμοποίησαν μέσα για τη διάλυση της διαδήλωσης και, την ίδια ώρα, συνέλαβαν έναν από τους διαδηλωτές ο οποίος επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη. Ο συλληφθείς ακινητοποιήθηκε αλλά επιχείρησε να το σκάσει. Οι δυνάμεις μας ξεκίνησαν καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας δέχθηκε πυροβολισμούς στο κάτω μέρος του σώματός τους», αναφέρει στην ανακοίνωση των Ισραηλινών Δυνάμεων.

Μ’ αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα συνεργάζονται οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, την εποχή της «πρώτης φοράς αριστερά»!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: