Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Γ. Λαγός: Αδιάσειστα ντοκουμέντα! Η ΝΔ ξεκίνησε την προδοσία της Μακεδονίας που ολοκλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής εξέθεσε από βήματος Βουλής τους πολιτικάντηδες του "δημοκρατικού τόξου" για την προδοσία της Μακεδονίας. Ο Γιάννης Λαγός, αφού σημείωσε πως το ξεπούλημα της Μακεδονίας είναι ιδεολογική θέση του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε και την υποκριτική στάση της Νέας Δημοκρατίας στο Σκοπιανό.
Ο Συναγωνιστής επισήμανε πως στις 16/12/1991 και στις 22/1/1992 υπήρχαν αποφάσεις από την ΕΟΚ που απαγόρευαν στο κρατίδιο των Σκοπίων να χρησιμοποιήσει τον όρο "Μακεδονία". Η Νέα Δημοκρατία όμως με συμφωνία του τότε πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη με τον Κίρο Γκλιγκόροφ στις 7 Απριλίου του 1993 αναγνώρισε τα Σκόπια ως "ΠΓΔΜ", παραχωρώντας τους έτσι το όνομα της Μακεδονίας μας. 
Έκτοτε ξεκίνησε ένας τεράστιος εθνικός Αγώνας στην πρωτοπορία του οποίου βρέθηκε η Χρυσή Αυγή και ο οποίος συνεχίζεται με τις δυναμικές μαθητικές κινητοποιήσεις. Από την άλλη, όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά ξεπούλησαν το όνομα της Μακεδονίας με αποκορύφωμα την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών που δίνει δικαίωμα στον πρωθυπουργό του κρατιδίου Ζάεφ να δηλώνει: "Είμαι μακεδόνας, μιλάω μακεδονικά".
Τέλος, τόνισε και τον εμπαιγμό των ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό, οι οποίοι από την μια δηλώνουν πως θα καταψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών και από την άλλη συνεχίζουν να στηρίζουν την εθνομηδενιστική κυβέρνηση.
Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί και έχει δεσμευτεί ότι θα καταργήσει την συμφωνία της προδοσίας!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: