Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Ακούνε οι “δημοκράτες”; Ζάεφ: “Είμαι Μακεδόνας, μιλώ μακεδονικά”!

Ακούνε οι “δημοκράτες”; Ζάεφ: “Είμαι Μακεδόνας, μιλώ μακεδονικά”!
Απτόητος σε συνεχείς προκλήσεις και ανιστόρητες διεκδικήσεις έναντι της Ελλάδος προχωρά ο πρωθυπουργός του κρατιδίου των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ. Έχοντας αποθρασυνθεί από την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ο Ζάεφ επιμένει πως είναι «μακεδόνας» και μιλά την «μακεδονική» γλώσσα.
Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων υποστήριξε ότι κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εθνικότητα κάποιου, κάτι, που -όπως είπε σύμφωνα με το b92.net- είναι ευρωπαϊκή αξία που ο καθένας πρέπει να σέβεται. «Είμαι Μακεδόνας, μιλάω μακεδονικά, αυτό είναι δικαίωμά μου, είναι ευρωπαϊκή αξία, περιμένω όλες οι ευρωπαϊκές χώρες να αποδεχτούν και να σεβαστούν τις ευρωπαϊκές αξίες. Συμφωνήσαμε να μοιραστούμε την κοινή ιστορία και να συνεχίσουμε να συζητάμε στο πνεύμα της φιλίας, για να οικοδομήσουμε σχέσεις καλές γειτονίας» δήλωσε ο Ζάεφ, όπως μετέδωσε το Radio Free Europe.
Ξεφτιλίζονται έτσι συλλήβδην όλοι οι πολιτικάντηδες του "δημοκρατικού τόξου" που ακόμα μιλούν για μια εθνικά ωφέλιμη διακρατική συμφωνία.
Η "συμφωνία των Πρεσπών" ξεπουλά την Μακεδονία μας στους σφετεριστές και ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευτεί ότι θα την καταργήσει!
http://www.xryshaygh.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: