Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Κατάμεστος ο πολυχώρος εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής για την Χριστουγεννιάτικη εορτή - Φωτογραφίες, Βίντεο


Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα στον κατάμεστο Πολυχώρο της Χρυσής Αυγής στην Λεωφόρο Μεσογείων 131 πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εορτή του Λαϊκού Συνδέσμου παρουσία στελεχών, βουλευτών και του Αρχηγού μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.


Οι φίλοι της Χρυσής Αυγής και οι συναγωνιστές αντάλλαξαν ευχές και όλοι υποσχέθηκαν να σταθούν και αυτόν τον χρόνο δίπλα στον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο και να φανούν αντάξιοι των Ιδεών μας!


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος κατά τον χαιρετισμό του έδωσε μαχητικό τόνο και οι παριστάμενοι συναγωνιστές ανανέωσαν το ραντεβού τους στους δρόμους, εκεί όπου χτυπά η καρδιά του Αγώνα. 

Αρχικά σημείωσε πως σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος ο χώρος κρίνεται ανεπαρκής διότι ο κόσμος αγκαλιάζει την Χρυσή Αυγή και έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε όλους του παριστάμενους συναγωνιστές που αντιστέκονται στην βρώμικη προπαγάνδα του συστήματος.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μεταξύ άλλων τόνισε πως υπάρχουν ακόμα ΕΛΛΗΝΕΣ και ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα μέχρι το τέλους του κόσμου για μια Ελλάδα Ελληνική που θα την ξαναπάρουμε πίσω. 

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: