Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Δανέλλης (Ποτάμι): Δεν είναι κακό να διδάσκονται τα «μακεδονικά» στην Ελλάδα!

Δανέλλης (Ποτάμι): Δεν είναι κακό να διδάσκονται τα «μακεδονικά» στην Ελλάδα!
Μπορεί το καθεστώς αυτή τη στιγμή να εμφανίσει μία μαγική εικόνα «διαφωνίας» του πολιτικού συστήματος με την «Συμφωνία των Πρεσπών», ώστε να μην καρπωθεί η Χρυσή Αυγή όλη την δυσαρέσκεια της πλειοψηφίας, όμως στην πραγματικότητα οι πολιτικάντηδες δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους από την υπογραφή αυτής της συμφωνίας.
Εις εξ αυτών είναι και ο Δανέλλης από το «Ποτάμι», το οποίο υποτίθεται ότι πλέον αλλάζει κατεύθυνση και απομακρύνεται από την συμφωνία, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ζάεφ για την διδασκαλία της «μακεδονικής» γλώσσας στην Ελλάδα και την αντίστοιχη άμεση ίδρυση φιλοσκοπιανής ΜΚΟ είπε ότι «δεν είναι κακό να γίνει μία ΜΚΟ υπεύθυνη για τη διδασκαλία της. Δεν είναι να κακό να γίνει μια ΜΚΟ που λέει ότι ο σκοπός μου είναι η διδασκαλία και η διάδοση της σλαβομακεδονικής γλώσσας».
Το γεγονός ότι ο εν λόγω πολιτικάντης στο παρελθόν είχε δηλώσει τα παρακάτω για την Χρυσή Αυγή, το εκλαμβάνουμε ως τίτλο τιμής:
«Έχω πει πολλές φορές ότι η μετά Χρυσής Αυγής εποχή είναι πολύ διαφορετική από την προ Χρυσής Αυγής εποχή για το Κοινοβούλιο. Οι κανονιστικές προβλέψεις για την εύρυθμη λειτουργία του Κοινοβουλίου δεν αρκούν. Διότι, κύριοι συνάδελφοι, η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένας από εμάς και πρέπει να το καταλάβουμε

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: