Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Τιμή στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη και πορεία στο Κουκάκι από εκατοντάδες Χρυσαυγίτες - Άφαντο το κόκκινο παρακράτος!


Με την δυναμική παρουσία εκατοντάδων νέων Εθνικιστών η Χρυσή Αυγή τίμησε σήμερα την νικηφόρο μάχη του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη και την συντριβή των κομμουνιστικών συμμοριών στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 1944.


Με ελληνικές σημαίες και εθνικιστικά συνθήματα δόθηκε ηχηρή απάντηση στην κυβέρνηση των εθνομηδενιστών μπολσεβίκων: "Αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει:". Κατά την κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου όλοι οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ακολούθησε δυναμική πορεία στις γειτονιές της Αθήνας. Από του Μακρυγιάννη στο Κουκάκι και από εκεί στον σταθμό μετρό Συγγρού-Φιξ, οι δρόμοι γέμισαν με χιλιάδες φυλλάδια του Λαϊκού Συνδέσμου και τα πατριωτικά συνθήματα ξεσήκωσαν τους Έλληνες κατοίκους.

Φυσικά, το κόκκινο παρακράτος ήταν για μία ακόμη φορά ανύπαρκτο. Παρά τις απειλές (στο ίντερνετ) και την καθημερινή διαφήμιση των αναρχικών σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής, για πολλοστή φορά αποδείξαμε το αυτονόητο: πως οι δρόμοι και οι γειτονιές της Αθήνας ανήκουν στους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.




http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: