Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Άγριες συμπλοκές στο “hot spot” Θήβας: Λαθρομετανάστες προσπάθησαν να κάψουν ζωντανή γυναίκα - Μαχαιρώματα και τραυματίες!


Άλλη μια περίπτωση αιματηρών συμπλοκών μεταξύ λαθρομεταναστών προστίθεται και αυτή στον μακροσκελή κατάλογο των ανάλογων συμβάντων. Αυτή την φορά, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο hotspot της Θήβας λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα, με «πρόσφυγες» να διακομίζονται μαχαιρωμένοι σε νοσοκομείο μαζί με μία γυναίκα. την οποία προσπάθησαν να κάψουν ζωντανή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από υπερβολικό ποτό, 4-5 «πρόσφυγες» μαχαιρώθηκαν και τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» στο "hot spot". Από αυτούς, τέσσερις μεταφέρθηκαν μαχαιρωμένοι στο Νοσοκομείο Θήβας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ανάμεσά τους ήταν και μία γυναίκα, την οποία παραλίγο να κάψουν ζωντανή(!) οι άνδρες που αλληλομαχαιρώθηκαν.
Αμέσως, έντρομοι οι υπάλληλοι στο hot spot, που προσπαθούσαν να προφυλαχθούν και όσο γινόταν να ηρεμήσουν την κατάσταση, ειδοποίησαν την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έφθασαν στη δομή, μαζί με ασθενοφόρα, που παρέλαβαν τους τραυματίες.
Τι κρίμα για τους οπαδούς της «πολιτικής ορθότητας» και του «αντιρατσισμού» που και σ’ αυτό το επεισόδιο δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον «μπαμπούλα» του «ρατσισμού», αφού οι «πρόσφυγες» ήσαν που μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους και αφού νωρίτερα «τα είχαν τσούξει». Η προπαγάνδα τους πάει στην φυσιολογική της θέση, τον κάλαθο των αχρήστων…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: