Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Καρεκλοκένταυρος μέχρι τέλους ο Καμμένος: Παρακαλάει τον Τσίπρα για μια θέση στο Επικρατείας του Σύριζα!

Καρεκλοκένταυρος μέχρι τέλους ο Καμμένος: Παρακαλάει τον Τσίπρα για μια θέση στο Επικρατείας του Σύριζα!
Από ανεξάρτητος Έλληνας... ανεξάρτητος μπολσεβίκος ο ψευτοπατριώτης Καμμένος
Το σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ των "Παραπολιτικών" είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και συνάμα εξευτελιστικό για τον ψηφοθήρα και πατριδοκάπηλο Καμμένο, καθώς καταγράφει την διαρκή προσκόλλησή του στην καρέκλα της εξουσίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ραγδαίες εξελίξεις στο Μακεδονικό μετά και την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών έφεραν αναταράξεις στην συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ.
Αρχικά, ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζοντας ότι έπρεπε να αποδεχθεί τις εντολές Αμερικανών και Ευρωπαίων για συμφωνία με τα Σκόπια ενημέρωσε τον Καμμένο για τις προθέσεις του. Για να τον καθησυχάσει μάλιστα για την επερχόμενη πολιτική φουρτούνα που θα συρρίκνωνε τον ΣΥΡΙΖΑ και θα διέλυε τους ΑΝΕΛ του πρότεινε να κατέβει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Σύριζα για να διασωθεί.
Τότε ο Καμμένος, μη διαισθανόμενος το πολιτικό τσουνάμι που έρχεται και πιστεύοντας ότι η προδοσία της Μακεδονίας μπορεί να "σκοντάψει", απέρριψε την πρόταση και έμεινε σταθερός στο σενάριο του δήθεν "μακεδονομάχου" και της αυτόνομης καθόδου.
Τώρα όμως που οι πολιτικές εξελίξεις τον πήραν στην κυριολεξία από κάτω και το απόκομμα των ΑΝΕΛ έχει πλήρως απαξιωθεί και εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη ο ίδιος ο Καμμένος παρακαλά τον Τσίπρα για μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, η συμφωνία κοινής καθόδου ως συνεργαζόμενος θα είναι στα πρότυπα της συνεργασίας Σύριζα με τους Οικολόγους Πράσινους, δηλαδή και με σκόρπια στελέχη των ΑΝΕΛ στα ψηφοδέλτια των μπολσεβίκων.
Συνιστώσα του Σύριζα οι ΑΝΕΛ δηλαδή για μια θέση στην Βουλή! Η ξεφτίλα τους είναι ατέλειωτη και η τιμωρία από τον Λαό στις επερχόμενες εκλογές αμείλικτη!
Την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών θα καταργήσει μόνο η Χρυσή Αυγή με την ομόθυμη βούληση του Ελληνικού Λαού.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: