Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Η Δανία αποφάσισε να κλείσει τα σύνορά της: Δεν χωράνε άλλοι «πρόσφυγες»!


Την ίδια ώρα που η ανεύθυνη, ενδοτική και αντεθνική πολιτική ηγεσία του Τόπου έχει μετατρέψει τα σύνορά μας σε τεράστια τρύπα από την οποία εισέρχονται ανενόχλητα ανεξέλεγκτος αριθμός λαθρομεταναστών, μία μία οι χώρες της Ευρώπης αποφασίζουν να κλείσουν τα σύνορά τους στους «πρόσφυγες» βλέποντας ότι οι Βρυξέλλες αδυνατούν να πάρουν αποφάσεις που θα δίνουν μια πραγματικά βιώσιμη λύση στο ζήτημα.
Αυτή την φορά ήταν η σειρά της Δανίας, η οποία ανακοίνωσε ότι φέτος δεν θα δεχθεί κανέναν «πρόσφυγα» από το πρόγραμμα μεταγκατάστασης που προωθεί ο ΟΗΕ, εξηγώντας ότι προτιμά να επικεντρωθεί στην ενσωμάτωση όσων προσφύγων έχουν φτάσει πρόσφατα στην χώρα.
Από το 1989 η Δανία δεχόταν ετησίως περίπου 500 «πρόσφυγες» βάσει του προγράμματος μετεγκατάστασης που οργανώνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR). Όμως μετά την μεταναστευτική κρίση του 2015 στην χώρα υποβλήθηκαν 20.000 αιτήσεις για την παροχή ασύλου και η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε ότι θα πάψει να δέχεται «πρόσφυγες» μέσω του προγράμματος του ΟΗΕ, ενώ το 2016 ανέστειλε την συμμετοχή της σε αυτό.
«Εξακολουθούμε να είμαστε σε μια κατάσταση στην οποία προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τους πολλούς πρόσφυγες που έφτασαν στη Δανία τα τελευταία χρόνια» επεσήμανε σε ανακοίνωσή της η Ίνγκερ Στόιμπεργκ, υπουργός Μετανάστευσης και Ενσωμάτωσης. Ακόμη εξήγησε ότι «αν και περισσότεροι πρόσφυγες εισήλθαν στην αγορά εργασίας, υπάρχουν ακόμη πολλοί που δεν καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους».
Στην Ελλάδα, παρότι είναι ήδη αρκετά μεγάλος ο αριθμός των λαθρομεταναστών που ήδη βρίσκονται εδώ, συνεχίζεται η τεράστια παράνομη ροή ανθρώπων από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Και βεβαίως, σε αντιδιαστολή με τα λεγόμενα της Δανής υπουργού, η «ενσωμάτωση» όλων όσων έχουν έρθει ήδη στην Ελλάδα είναι κάτι που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, όσο κι αν πασχίζουν να το προπαγανδίσουν αυτό οι κάθε λογής κήρυκες της «πολιτικής ορθότητας».
Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καμία διάθεση να «ενσωματωθούν» και να κινηθούν σύμφωνα με τον τρόπο ζωής που κυριαρχεί στην Ελλάδα. Κρατούν τα δικά τους ήθη και έθιμα, τα δικά τους «στάνταρ», τα οποία κάποια στιγμή θα έρθουν σε ευθεία σύγκρουση με το ό,τι γνωρίζαμε ως κυρίαρχο βίο στην Χώρα μας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: