Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ξέχασε η ΝΔ πως ο γιος του Παπαντωνίου ετοιμάζεται για τα ψηφοδέλτιά της;


Στον απόηχο της καταδίκης και του εγκλεισμού στις φυλακές του πάλαι ποτέ ισχυρού υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Γιάννου Παπαντωνίου, υπάρχει και κάτι άλλο.
Ο γιος του Νικήτας, ο οποίος, για όσους δεν το γνωρίζουν, ανήκει στους «ανθρώπους του προέδρου» και το «νέο αίμα της ΝΔ», όπως τουλάχιστον εφημερίδα προσκείμενη στο κόμμα στο οποίο αυτή την στιγμή προΐσταται ο Κυριάκος Μητσοτάκης γράφει.
Φήμες αναφέρουν πως προορίζεται για υποψήφιος της ΝΔ στην Μαγνησία, χρησιμοποιώντας όμως το επώνυμο της μητέρας του (και πρώτης συζύγου του Γιάννου), δηλαδή το Καρτάλης, για να μην δημιουργηθούν οι απαραίτητοι κακοί συνειρμοί στον κόσμο.
Το ερώτημα που τίθεται είναι σαφές και συγκεκριμένο: θα χρησιμοποιηθεί τελικά ο γιος του Παπαντωνίου ως υποψήφιος της ΝΔ; Αν ναι, καταλαβαίνει το ηθικό και πολιτικό αντίκτυπο της όλης ιστορίας.
Ιδίως, δε, αν κατέβει στις εκλογές χρησιμοποιώντας το επώνυμο της μητέρας του (ενώ στο δημοσίευμα της φιλικής προς την ΝΔ εφημερίδας αναφέρεται ως Νικήτας Παπαντωνίου), αυτό θα είναι ενδεικτικό της προσπάθειας «συσκότισης» της όλης υπόθεσης Γιάννου Παπαντωνίου από πλευράς ΝΔ για ευνόητους λόγους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

1 σχόλιο:

George Spanoudakis είπε...

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗ.

1. Ο Βουλευτής, ο Υπουργός και ο Ανώτατος Λειτουργός στη Δημόσια Διοίκηση να δικαιούται μισθό μόνο κατά τη διάρκεια της θητείας του.

2. Να μη λαμβάνει σύνταξη που θα προέρχεται μόνο από τη πολιτική του θητεία.

3. Το ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ να υπόκειται στην Ισχύουσα Κοινωνική Ασφάλιση.

5. Με τη λήξη της θητείας του στη Βουλή ή τη Δημόσια Διοίκηση να προσχωρεί στο σύστημα υγείας των υπόλοιπων πολιτών.

6. Να υπόκεινται στους ίδιους ακριβώς νόμους, όπως και οι υπόλοιποι πολίτες...!

7. Ο Βουλευτής, ο Υπουργός και ο ανώτατος Δημόσιος Λειτουργός να εκπληρώσει τη Θητεία του ως τρείς φορές μόνο και να επιστρέφει ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΕΘΝΗΣ ¨ΑΦΙΛΟΣΟΦΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ¨ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Σύμφωνα με τις αρχές της Αθηναϊκής Δημοκρατίας.