Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Αισχρές κυβερνητικές παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη για την δίκη της Χρυσής Αυγής!

Αισχρές κυβερνητικές παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη για την δίκη της Χρυσής Αυγής!
Ύστερα από την παρουσία του Σκουρλέτη, μαζί με το ορφανό της Στάζι, στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ήρθε η σειρά και άλλων κυβερνητικών παραγόντων να παραστούν στην αίθουσα του δικαστηρίου και να απαιτήσουν την καταδίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, άνευ στοιχείων.
Την προηγούμενη φορά είχαν πάει ο Φίλης που αμφισβητεί την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, ο Κυρίτσης που δικαιολόγησε την δολοφονική επίθεση εναντίον του Α.Τ. Ομονοίας από παρακρατικούς, ο… φρούραρχος Μπαλαούρας και άλλοι βουλευτές του Σύριζα.
Τώρα στο εφετείο βρέθηκαν ο Μπαλτάς, ο Δρίτσας και ο Πάλλης μαζί με μέλη της «Νεολαίας Σύριζα», προκειμένου να απαιτήσουν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, ο γενειαφόρος γραμματέας της νεολαίας του Σύριζα έφτασε στο σημείο να δίνει εντολές προς την Δικαιοσύνη για το τι θα πράξει, απειλώντας μάλιστα «γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε εδώ».
Εμείς, απλώς να θυμίσουμε στους μπολσεβίκους ότι ευτυχώς για όλη την ανθρωπότητα το σοβιετικό μπλοκ κατέρρευσε, ο Βισίνσκι πέθανε και τα «λαϊκά» δικαστήρια της Μόσχας και του Συμμοριτοπολέμου είναι παρελθόν.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: