Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Χαζογελούσε ο Τσίπρας στον Εθνικό Ύμνο, “κλαρίνο” στον ύμνο των ΗΠΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Χαζογελούσε ο Τσίπρας στον Εθνικό Ύμνο, “κλαρίνο” στον ύμνο των ΗΠΑ! ΒΙΝΤΕΟ
Σε ένα φτηνό επικοινωνιακό σόου με βολές σε μπασκέτα (!), χαζόγελα και τεμενάδες στις ΗΠΑ επιδόθηκε σήμερα ο Τσίπρας από τα περίπτερα της ΔΕΘ.
Με το γνωστό στυλ του αδιάφορου και χαζοχαρούμενου πρωθυπουργού ο Τσίπρας γελοιοποιήθηκε για ακόμη μια φορά σε μια επίσημη επίσκεψη, ενώ αποκάλυψε πάλι και το αναρχοκομμουνιστικό παρελθόν του, καθώς παραμένει παντελώς αδιάφορος σε οτιδήποτε εθνικό.
Έτσι, όταν πήγε να εγκαινιάσει το περίπτερο των υπερατλαντικών αφεντικών του που έδωσαν την εντολή για την προδοσία της Μακεδονίας, μια γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ερμήνευσε τον Εθνικό Ύμνο και στην συνέχεια τον ύμνο των ΗΠΑ.
Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν παντελώς αδιάφορος στον Εθνικό Ύμνο, δεν κάθισε προσοχή, ενώ χαζογελούσε αδιάφορα και κοιτούσε στο υπερπέραν... Προφανώς ο άνθρωπος δεν νιώθει καμία συγκίνηση ούτε και σεβασμό στον Εθνικό Ύμνο.
Όταν όμως ξεκίνησε ο ύμνος των ΗΠΑ και παρέμενε στην ίδια αδιάφορη στάση, δέχτηκε παρατήρηση από το επιτελείο του και τελικά προσπάθησε να κάτσει σοβαρός και με τα χέρια μη σταυρωμένα.
Προσοχή πάντως δεν μπόρεσε να σταθεί ούτε μια στιγμή, δείχνοντας έτσι τις... πλούσιες εμπειρίες που αποκόμισε από την δήθεν θητεία του στο Ναυτικό. Προσοχή ξέρει να κάθεται μόνο στις εντολές των διεθνών τοκογλύφων και των υπερατλαντικών αφεντικών του.
Λογικό είναι αφού στις ΗΠΑ θα του τραβήξουν το αυτί για την απρέπειά του!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: