Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Προκαλεί και πάλι ο Ερντογάν: «Ειρηνευτική αποστολή» η εισβολή στην Κύπρο

Προκαλεί και πάλι ο Ερντογάν: «Ειρηνευτική αποστολή» η εισβολή στην Κύπρο
Μπορεί οι συριζαίοι και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους να έχουν μπει σε περίοδο «αγάπης» με τους τούρκους μετά την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών, όμως αυτό δεν αλλάζει ούτε τις τουρκικές θέσεις, ούτε τον ανθελληνισμό, ούτε βεβαίως τις προκλήσεις στις οποίες προβαίνουν οι τούρκοι.
Σε μία τελευταία τέτοια πρόκληση προέβη ο Ερντογάν, μιλώντας στο Φεστιβάλ Αεροδιαστημικής και Τεχνολογίας που διοργανώθηκε στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, όπου υποστήριξε ότι εξαιτίας του εμπάργκο που ακολούθησε της «ειρηνευτικής επιχείρησης» του 1974, αναδείχθηκε η πλήρης τεχνολογική εξάρτηση της Τουρκίας από άλλες χώρες.
«Η Τουρκία μέχρι την “Ειρηνευτική Επιχείρηση” στην Κύπρο το 1974 ήταν πλήρως εξαρτημένη τεχνολογικά από την εξωτερική βοήθεια. Λόγω του εμπάργκο που επιβλήθηκε στη χώρα μας, από πυρομαχικά μέχρι ανταλλακτικά, ακόμη και στην ασύρματη τηλεπικοινωνία και σε όλα τα επικοινωνιακά συστήματα, μας έκανε να καταλάβουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης», ανέφερε επί λέξει ο Ερντογάν.
Την ίδια ώρα, ο Καμμένος παρέδωσε δουλικά πίσω τους τούρκους στρατιωτικούς που μπήκαν πάνοπλοι στην Ελληνική Επικράτεια και συνεχώς απευθύνονται με φιλοφρονήσεις στους τούρκους.
Εμείς από την πλευρά μας να τονίσουμε ότι η Τουρκία, έχοντας ανταγωνιστικά συμφέροντα με την Ελλάδα και την γνωστή οθωμανική νοοτροπία δεν γίνεται να καταστεί «φίλη» σε καμία των περιπτώσεων. Μόνο την πολιτική των κανονιοφόρων καταλαβαίνουν οι τούρκοι και μονάχα αυτή μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη στην περιοχή των Βαλκανίων. Μία Ελεύθερη και Ισχυρή Ελλάδα, υπό την διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, μπορεί μονάχα να διεκδικήσει τα δίκαια του Ελληνισμού και να θέσει τέλος στην τουρκική προκλητικότητα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: