Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Παρακρατικοί του Ρουβίκωνα εισέβαλαν σε εκκλησία και διέκοψαν την Θεία Λειτουργία!

Στόχος τους η Ορθοδοξία: Παρακρατικοί του Ρουβίκωνα εισέβαλαν σε εκκλησία και διέκοψαν την Θεία Λειτουργία!
20 μέλη της γνωστής παρακρατικής συμμορίας του Ρουβίκωνα εισέβαλαν Κυριακή το πρωί στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στην οδό Ασκληπιού.
Οι αποθρασυμένοι, από την ασυλία που τους παρέχει το κράτος των Σύριζα-Ανέλ, παρακρατικοί δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στην εκκλησία και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα διακόπτοντας τη Θεία Λειτουργία.
Μάλιστα κάποιοι από αυτούς απείλησαν τους ψάλτες φωνάζοντας πως «θα τα ξαναπούμε» ενώ αποχώρησαν σαν "κύριοι" με τους αναστατωμένους και τρομαγμένους πιστούς να καλούν την Αστυνομία. Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μίλησαν με πιστούς και με τους υπεύθυνους της Εκκλησίας οι οποίοι τους περιέγραψαν ακριβώς τι συνέβη.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση για των εντοπισμό και την σύλληψη ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση. Παρά την ανάληψη ευθύνης από τους γνωστούς παρακρατικούς ρουβίκωνες οι μέχρι τώρα έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς.
Βέβαια και συλλήψεις να γίνουν η συνέχεια είναι γνωστή… αφού οι «αντιεξουσιαστές» έχουν πλήρη κάλυψη από την κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: