Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Το Αθάνατο “Μολών Λαβέ” αντήχησε και πάλι στις αιώνιες Θερμοπύλες - Φωτορεπορτάζ από την μεγαλειώδη εκδήλωση


Για 22η συνεχή χρονιά χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές συνέρρευσαν στο Ιερό Πεδίο των Θερμοπυλών και στο άγαλμα του Σπαρτιάτη Βασιλιά, Λεωνίδα για να τιμήσουν τους αρχαίους προγόνους μαχητές που θυσιάστηκαν για να αποτρέψουν τις ορδές των βάρβαρων Ασιατών.




Με μία τελετή μνήμης όπως αρμόζει στους Αθάνατους Έλληνες Ήρωες χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες ανανέωσαν τον όρκο προς τους προγόνους για συνέχιση των Εθνικών Αγώνων.

Την εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης άνοιξε ο Συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας, σημειώνοντας πως η Χρυσή Αυγή διατηρεί άσβεστη την φλόγα της Εθνικής Μνήμης τιμώντας αυτούς που έγιναν συνώνυμο της ανδρείας.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Χριστόφορος Τσάγκας, ο οποίος αναλύοντας την διαχρονική σημασία της μάχης των Θερμοπυλών, τόνισε πως κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στην θυσία του Βασιλιά Λεωνίδα και των πιστών Στρατιωτών του, οι οποίοι είχαν μόνο δύο επιλογές: ή να νικήσουν ή να πεθάνουν!

Ο Συναγωνιστής Νικόλαος Λεμοντζής εξιστόρησε το χρονικό της συγκλονιστικής μάχης των Θερμοπυλών, τονίζοντας πως το παράδειγμα των Αρχαίων Ηρώων που διάλεξαν να αντισταθούν από το να μηδίσουν το ακολουθεί σήμερα η Χρυσή Αυγή.

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος συνεχάρη τους χιλιάδες συγκεντρωμένους, καθώς μέσα από αυτούς ξαναζεί το πνεύμα των Θερμοπυλών. Υπογράμμισε πως για 22 ολόκληρα χρόνια η Χρυσή Αυγή είναι στο Ιερό Μνημείο και στέλνει το μήνυμα πώς μέσα από την Πίστη και τον Αγώνα θα έρθουν και οι Πλαταιές, όπου οι "Μήδοι" θα νικηθούν κατά κράτος.


Υπενθύμισε πως τέτοιες μέρες πριν 5 χρόνια κορυφώθηκε η πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής με την παράνομη σύλληψη του ιδίου και των Συναγωνιστών και δημιουργήθηκε μια τερατώδη δικογραφία, όπου χαρακτηρίστηκε ως "έγκλημα" να τιμούν οι Χρυσαυγίτες τους αρχαίους προγόνους στις Θερμοπύλες. Όσες διώξεις, όσες απαγορεύσεις, όσες ψευτοδημοσκοπήσεις και αν κάνουν, δεν λυγίζουμε και αυτό είναι που τους φοβίζει.


Οι Έλληνες Εθνικιστές βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη στο πλευρό των χιλιάδων Ελλήνων που δεν κάμφθηκαν από τα γκλοπ και τα χημικά του Τσίπρα και διατράνωσαν πως η Μακεδονία είναι μία και μόνο Ελληνική, Η ΝΔ από την άλλη επανέλαβε την προδοτική θέση πως "το όνομα της Μακεδονίας θα το έχουμε ξεχάσει", όμως αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ ούτε και η προδοσία του κόμματος των πολιτικών κομμάτων.


Κάθε χρόνο τιμούμε τους Αρχαίους προγόνους που θυσιάστηκαν, τους Ήρωες των Ιμίων, καθώς και τα αδέρφια μας που δολοφονήθηκαν από τις σφαίρες των αριστερών τρομοκρατών, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη. Όπως τότε, έτσι και σήμερα οι εχθροί του Έθνους ζητούν "γη και ύδωρ" και η μόνη που αντιστέκεται είναι η Χρυσή Αυγή.


Μας αποκλείουν, λέγοντας πως είμαστε ασήμαντοι, αλλά στην ουσία μας τρέμουν, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι ο Λαός και με όρθια τα λάβαρα θα έρθει η πολυπόθητη Νίκη.



Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε μεγαλοπρεπώς με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής την ώρα που το Αθάνατο "Μολών Λαβέ" αντήχησε και πάλι στις αιώνιες Θερμοπύλες.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: