Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές βροντοφώναξαν στον Βοτανικό: Πατρίδα-Πίστη-Ελευθερία! Φωτορεπορτάζ


Πλήθος Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών συνέρρευσε σήμερα το απόγευμα στον Βοτανικό για να διαμαρτυρηθεί για την βέβηλη κατεδάφιση του Ιερού Ναού της Παναγίας Ελευθερώτριας από την άθρησκη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ώστε να προχωρήσουν τα έργα για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην περιοχή.



Εκατοντάδες Συναγωνιστές με Ελληνικές και Βυζαντινές Σημαίες στα χέρια έστειλαν ηχηρό μήνυμα Εθνικής Αντίστασης στους ανθέλληνες προδότες που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας και ενάντια στην ισλαμοποίηση της Χώρας. 

Στην εκδήλωση παρέστη ο γνωστός ιστορικός - καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Β΄Πειραιώς, Γιάννης Λαγός, ο οποίος τόνισε πως πριν μια βδομάδα με ύπουλο τρόπο και υπό την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οι άθεοι νεοταξίτες γκρέμισαν ένα Ορθόδοξο Χριστιανικό εκκλησάκι προς χάρη των ισλαμιστών. Σε αυτό το ανοσιούργημα αντέδρασε μόνο η Χρυσή Αυγή, η οποία έφερε το θέμα στην Βουλή και κάλεσε όλους να συνταχθούν στον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών μέχρι την Νίκη.

Στην συνέχεια καταχειροκροτούμενος τον λόγο πήρε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος συνεχάρη αρχικά τα τιμημένα ράσα, τους κληρικούς εκείνους που είναι στην πρώτη γραμμή του Αγώνα δίχως να λογαριάζουν τις συνέπειες. Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου τόνισε ότι δεν θα περάσουν τα εθνομηδενιστικά σχέδια των κυβερνώντων όσο υπάρχουν Έλληνες Εθνικιστές που αγωνίζονται για Πατρίδα - Πίστη - Ελευθερία! Σημείωσε πως όσες κλούβες και να βάλουν απέναντι στον Λαό δεν μπορούν να εμποδίσουν την ιαχή "προδότες" που ακούγεται σε κάθε γωνία της Ελλάδας.


Υπογράμμισε ακόμη τον εθνομηδενιστικό ρόλο της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισε στην Βουλή για το τζαμί, άνοιξε τις πύλες στους λαθρομετανάστες και τους αριστερούς και ήταν "οι πρώτοι που έκαναν μνημόσυνο στον σφαγέα Άρη Βελουχιώτη". Τέλος, τόνισε πως υπάρχουν ακόμη Έλληνες που αντιστέκονται στην ισλαμοποίηση και δίνουν τον Αγώνα, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Τελευταίος μίλησε ο Βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος σημείωσε πως στο χώρο του Βοτανικού εξελίσσεται ένα οργανωμένο σχέδιο αφελληνισμού και αποχριστιανοποίησης της Πατρίδος μέσω της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους. Μία μόνο δύναμη εναντίον όλων αντιστέκεται στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και αυτή είναι η Χρυσή Αυγή. Σε όλη την Ευρώπη πνέει ένας Εθνικιστικός άνεμος και το ίδιο θα συμβεί και σύντομα στην Πατρίδα μας.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: