Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Οι ανθέλληνες αλβανοί βεβήλωσαν το μνήμα του Μήλιου Σπυρομήλιου στην Χειμάρρα

Οι ανθέλληνες αλβανοί βεβήλωσαν το μνήμα του Μήλιου Σπυρομήλιου στην Χειμάρρα
Για μια ακόμη φορά, ο αδάμαστος Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός δέχθηκε θρασύδειλη αλβανική επίθεση. Αυτή την φορά στην Χειμάρρα τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Οι δράστες έδρασαν τις πολύ πρωινές ώρες, ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από τους κατοίκους. Με απύθμενο θράσος βεβήλωσαν το μνήμα του Εθνομάρτυρα Μήλιου Σπυρομήλιου, ο οποίος είχε δολοφονηθεί από τους κομμουνιστές του Ενβέρ Χότζα κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, επειδή είχε χαρακτηριστεί ως «αντιδραστικός», «μοναρχοφασίστας» και «πράκτορας της Ελλάδας».
Το μνήμα του βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας των Αγίων Σαράντα και οι λυσσασμένοι δράστες έσπασαν τον σταυρό με το όνομα (γραμμένο στα Ελληνικά) του νεκρού.

Στον σταυρό αναγραφόταν και το μήνυμα «ΕΦΟΝΕΥΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΥΣ ΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ». Η ανθελληνική μανία τους δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στην συνέχεια έβαψαν με σπρέι τα αυτοκίνητα με Ελληνικές πινακίδες που βρέθηκαν στο διάβα τους.
Όσο όμως κι αν «γαυγίζουν» τα «σκυλιά» του αλβανικού ανθελληνισμού δεν μπορούν να σβήσουν την αδιαμφισβήτητη ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου, η οποία παραμένει υπόδουλη και μακριά από την στοργική αγκαλιά της Μητέρας Ελλάδας.
Όσο για τους υπευθύνους - ανεύθυνους του «ελληνικού» υπουργείου εξωτερικού, είναι προφανές ότι έχουν πιο «σοβαρά» θέματα να ασχοληθούν από το να προστατεύουν τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: