Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Η Χρυσή Αυγή απαντά στον συκοφάντη Νίκο Βούτση

Η Χρυσή Αυγή απαντά στον συκοφάντη Νίκο Βούτση
Ψευδολογίες δίχως όρια. Σε κατάσταση πανικού ο ΣΥΡΙΖΑ
Σε μία απέραντη ψευδολογία επιδόθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μετά την συνεδρίαση της Βουλής, η οποία ήταν γι’ αυτούς το πολιτικό τους Βατερλώ, το οποίο θα τους οδηγήσει σε μία δεινή ήττα, παρ’ όλο το γεγονός ότι “κέρδισαν” κοινοβουλευτικά, στηρίζοντας μία κυβέρνηση η οποία πλέον βρίσκεται στην εξουσία αντίθετα στην θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού.
Ο πρόεδρος της Βουλής είδε οργανωμένο σχέδιο επίθεσης και εμπλοκή των «ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής», τα οποία υπάρχουν μόνο στην φαντασία του και μάλιστα σχέδιο που ήταν «γνωστό από την Πέμπτη»!  Συγκεκριμένα σε πλήθος ιστοσελίδων κατόπιν ενημερώσεως από τον Νίκο Βούτση, αναφέρθηκαν τα παρακάτω:
“Σε οργανωμένο σχέδιο επίθεσης στη Βουλή, με την άμεση εμπλοκή των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής, βουλευτών και στελεχών της, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. Τα επεισόδια αυτά, αντιμετώπισε η Φρουρά της Βουλής με διμοιρίες των ΜΑΤ. Ότι επίκειτο επίθεση σε βάρος της Βουλής, ήταν γνωστό στα κόμματα από την περασμένη Πέμπτη και γι' αυτό καταβλήθηκε προσπάθεια η τρίτη συνεδρίαση επί της πρότασης δυσπιστίας να μην «τραβήξει» μέχρι τα μεσάνυχτα, παρόλα αυτά δεν συνέβαλαν όλοι, ανέφεραν κοινοβουλευτικές πηγές. Υπήρχε σχεδιασμός για πρόκληση επεισοδίων καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου από τα Τάγματα Εφόδου της ΧΑ, είναι η εκτίμηση κοινοβουλευτικών κύκλων.”
Όλα αυτά που λέει ο Νίκος Βούτσης είναι ψέματα και συκοφαντίες και θα κληθεί να δώσει λόγο στην Δικαιοσύνη που πρέπει να είναι πάνω από κάθε πολιτική εξουσία. Κανένα οργανωμένο σχέδιο επιθέσεως στην Βουλή δεν υπήρχε, ούτε βεβαίως “τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής”. Υπήρχαν απλοί διαδηλωτές, ανάμεσά τους και οικογένειες με παιδιά, κρατώντας Ελληνικές Σημαίες σαν αυτές που καίνε οι προστατευόμενοι του Βούτση και του ΣΥΡΙΖΑ, διαδηλωτές που δεχόντουσαν την συνεχή αναίτια επίθεση με δακρυγόνα και χημικά προκειμένου να διαλυθούν! Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Ι. Λαγός, πήγαν στο χώρο της πλατείας Συντάγματος λίγο πριν τις οκτώ η ώρα όταν και είχαν αρχίσει οι επιθέσεις της Αστυνομίας κατ’ εντολήν ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στον Λαό και δεν είχαν καμία εμπλοκή σε επεισόδια.
Καλούνται οι επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων να καταθέσουν για αυτή την κατά φαντασία εμπλοκή, σύμφωνα με την ψευδολογία Βούτση, της Χρυσής Αυγής και των βουλευτών της. Να δοθεί επίσης στην δημοσιότητα το τηλεοπτικό υλικό, το οποίο αποδεικνύει ότι ο πρόεδρος της Βουλής λέει ψέματα.
Μετά το κοινοβουλευτικό πραξικόπημά του με τη σύμφωνη γνώμη της Ν.Δ., πραξικόπημα με το οποίο απέκλεισε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την διαδικασία, ο Νίκος Βούτσης προχώρησε σε μία ακατάσχετη ψευδολογία, η οποία δείχνει τον πανικό του ΣΥΡΙΖΑ για την επερχόμενη πολιτική του κατάρρευση με κύρια αιτία τον εθνικά απαράδεκτο χειρισμό του στο ζήτημα της Μακεδονίας μας, το οποίο ασφαλώς και παραμένει ανοικτό για κάθε Έλληνα πατριώτη.
Ο Νίκος Βούτσης καλείται να αποδείξει τα ψεύδη του. Σε διαφορετική περίπτωση αποδεικνύεται ότι είναι ένας μεγάλος ψεύτης, που λειτουργεί προβοκατόρικα εις βάρος της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, η οποία δεν δέχεται και δεν θα δεχθεί την εθνική ήττα με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της Μακεδονίας μας.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Γραφείο Τύπου

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: