Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

«Ελληνική Αυγή για την Αττική» εναντίον Δούρου και Βούτση για την στήριξη στο «Athens Pride» - ΒΙΝΤΕΟ

«Ελληνική Αυγή για την Αττική» εναντίον Δούρου και Βούτση για την στήριξη στο «Athens Pride» - ΒΙΝΤΕΟ
Πληροφορηθήκαμε χωρίς καμία έκπληξη πως το φετινό “Athens Pride” τελεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Αττικής η οποία μάλιστα δηλώνει «υπερήφανα παρούσα» με ανάρτηση τεράστιου πανό στο κεντρικό της κτίριο!
Και λέμε χωρίς καμία έκπληξη διότι ήταν αναμενόμενο πως η αυτοδιοικητική έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας θα υποστήριζε κάτι ενάντια στα χρηστά ήθη προκαλώντας ταυτόχρονα  το κοινό αίσθημα των πολιτών.
Χρέος της εκάστοτε πολιτικής αρχής είναι να λύνει τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών της και όχι να συνδράμει σε «παρελάσεις» αμφιβόλου ηθικής .
Η περιφερειακή διοίκηση, που απέρριψε πρόσφατα το ψήφισμα συμπαράστασης της παράταξης μας υπέρ των δύο αιχμάλωτων στρατιωτικών μας, συμπαρίσταται τώρα ολόψυχα στην εκδήλωση αυτή…
Την «υπερήφανη παρουσία» σας, την «συμπαράσταση» σας και ότι άλλο αντίστοιχο τέλος πάντων κρατήστε το για τον μίζερο εαυτό σας, δεν εκπροσωπείτε την Ελλάδα έτσι κι αλλιώς.
Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» θα συνεχίσει τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα για Ελλάδα και Ορθοδοξία είτε σας αρέσει είτε όχι.
«Ελληνική Αυγή για την Αττική»

Δήλωση Η. Παναγιώταρου στο Star για την απόφαση Βούτση να φωταγωγήσει την Βουλή στα χρώματα της "παρέλασης ντροπής"
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: