Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

O Μπακογιάννης υμνεί τους «αγώνες» διαβόητου αποθανόντα κομμουνιστοσυμμορίτη, υπασπιστή του Άρη Βελουχιώτη

Γράφει ο Αντίοχος
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης και της κατάντιας της ψοφοδεξιάς είναι η νεκρολογία του Μπακογιάννη προς τον «αγαπημένο» -όπως τον αποκαλεί «καπετάν Ερμή», κατά κόσμον Βασίλη Πριόβολο, που πέθανε σε ηλικία 100 ετών, στην οποία υμνεί τους «αγώνες» του και τον αναγάγει σε «σύμβολο»!!!
Ο «καπετάν Ερμής» ήταν εαμοβούλγαρος, καπετάνιος του ΕΛΑΣ, υπασπιστής του Άρη Βελουχιώτη και καπετάνιος των κομμουνιστοσυμμοριτίκων ορδών του ΔΣΕ, που πολεμούσαν για την απόσχιση της Μακεδονίας και της Θράκης από τον εθνικό κορμό.
Ιδού τα χάλια της προσκυνημένης ψοφοδεξιάς μέσα σε λίγες σειρές:
«Ο Καπετάν Ερμής έζησε 100 χρόνια και πολλές ζωές. Σύμβολο της Ρούμελης και ολόκληρης της Ελλάδας. Σύμβολο για την πίστη στις ιδέες και το όραμα του καθένα μας.
Ο Βασίλης Πριόβολος αφήνει πίσω του διδάγματα αγώνα για τον αδύναμο, τον αδικημένο, τον κατατρεγμένο και τον ξεχασμένο. Για τη Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία και την Ενότητα που τόσο έχουμε ανάγκη.
Φέτος δεν τις πρόλαβες τις Κορυσχάδες αγαπημένε Καπετάνιε. Θα είμαστε όμως όλοι εκεί και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».
(ΥΓ) 1: Αλήθεια, πόσο δίκαιο είναι το σύνθημα που φωνάζουν οι Έλληνες πατριώτες στα μνημόσυνα των θυμάτων της κομμουνιστικής θηριωδίας, απευθυνόμενοι προς τους ψοφοδεξιούς της νουδούλας: «Εσείς, εσείς, εσείς είσαστε οι πρώτοι που κάνατε μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη»!

(ΥΓ) 2: Να τους χαίρονται οι κατάπτυστοι «δεξιοί» που θα τους ψηφίσουν για να… «φύγει η αριστερά»!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: