Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυρίτσης μας λέει ότι «ο Ρουβίκωνας είναι πολιτική ομάδα που κάνει ακτιβισμό – η εγκληματικότητα μειώθηκε»

Φυσικά, όταν αφορά ακροαριστερούς μιλούν για “ακτιβισμό”, όταν τα κάνουν άλλοι όμως είναι “εγκληματίες”. Ακόμη και  μόνον στο ιδεολογικό επίπεδο, οι εθνικιστές είναι εγκληματίες,ενώ τα “παιδιά” είναι” ακτιβιστές “, σύμφωνα με τους εξουσιαστές μας…
Ο Ρουβίκωνας είναι πολιτική ομάδα που κάνει ακτιβισμό», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, αναφερόμενος στην χθεσινή επίθεση της αναρχικής ομάδας στην Γαλλική πρεσβεία.
«O Ρουβίκωνας δεν νομίζω ότι κάνει εξωτερική πολίτικη. Είναι μια πολιτική ομάδα που κάνει ακτιβισμό. Αν αυτό βοηθά τις Ελληνογαλλικές σχέσεις δεν τις βοηθάει. Το πετάω μπογιές είναι κλασική περίπτωση ακτιβισμού. Αν συμφωνώ; Δεν συμφωνώ γιατί νομίζω ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να επιδιώξουμε καλές σχέσεις με την Γαλλία. Αν χαλάσουν οι σχέσεις μας από αυτό; Ούτε μια στο εκατομμύριο», ανέφερε συγκεκριμένα μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Μας επισήμανε επίσης πως οι πρακτικές του Ρουβίκωνα δεν είναι «εγκληματικότητα αλλά παραβατικότητα».
«Καμιά φορά ο ακτιβισμός είναι παράνομο πράγμα», σχολίασε.
Και το κερασάκι στην αριστερή τούρτα; Επέμεινε πως στη χώρα έχουμε μείωση της εγκληματικότητας τονίζοντας πως «την εγκληματικότητα την καταλαβαίνουμε είτε κοιτάζοντας τα στατιστικά στοιχεία, είτε την κοινωνία είτε τα ΜΜΕ. Οι στατιστικές δεν σας κάνουν, τα ΜΜΕ δεν σας κάνουν, ε δεν σας κάνει και η κοινωνία».
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: