Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Νέα παραχάραξη της Ιστορίας: Παρουσιάζουν τον Αχιλλέα ως… αλβανό και την Τροία ως… αλβανική αποικία!


Ένα κατασκευασμένο «έθνος», όπως το αλβανικό, το οποίο με την αρωγή των Μεγάλων Δυνάμεων της εποχής απέκτησε κρατική υπόσταση μόλις το 1912, είναι απολύτως αναμενόμενο να ψάχνει τρόπους για να «επενδύσει» στην ανύπαρκτη ιστορία του, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βιαστεί βάναυσα η ιστορική διαδρομή ενός Μεγάλου Έθνους, όπως το Ελληνικό, το οποίο δεν έχει την ανάγκη ψευδών «πιστοποιητικών».
Επομένως, δεν μας προξενεί εντύπωση το ότι οι αλβανοί επιχειρούν, για μια ακόμη φορά, να παραποιήσουν την Ελληνική Ιστορία, φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίσουν ως… συμπατριώτη τους τον Αχιλλέα και την Τροία ως… αποικία τους!
Συγκεκριμένα, σε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ παρουσιάζουν τον Αχιλλέα ως… αρχαίο αλβανό(!) και την Τροία ως… αρχαία αλβανική επαρχία(!!), η οποία δέχθηκε επίθεση από τους Έλληνες. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι ο τρωικός πόλεμος έγινε από τους Έλληνες που κατοικούσαν στην χώρα των Πελασγών, δηλαδή των… αρχαίων αλβανών, και επιτέθηκαν εναντίον… αλβανών αποίκων που έμεναν στην Μικρά Ασία. Με απλά λόγια, «αλβανοί» ο Αχιλλέας και ο Πάτροκλος, αλλά εξίσου «αλβανοί» και ο Έκτορας με τον Πρίαμο
Ε, κάπου εδώ τελειώνει κάθε στοιχειώδες ίχνος σοβαρότητας και αρχίζουν οι ψυχαναλύσεις για την αγχωτική αγωνία ενός τεχνητού «έθνους» να ξεγελάσει τον εαυτό του και να νομίζει ότι υπάρχει από την Αρχαιότητα.
Δεν είναι, βεβαίως, η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιες κοτσάνες να παρουσιάζονται ως «ιστορικές αναλύσεις» από τους «ορφανούς» από ιστορικά γεγονότα γείτονές μας. Να θυμηθούμε μόνο τον Πύρρο και τον Γεώργιο Καστριώτη, ως δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, όπου οι αλβανοί με την μέθοδο της κλοπής επιχειρούν να τους παρουσιάσουν ως «δικούς τους».
Η όλη υπόθεση θα ήταν απλώς για γέλια, εάν δεν βλέπαμε ότι ανάλογες ανιστόρητες και γελοίες καταστάσεις, όπως η επιχείρηση υφαρπαγής της Ιστορίας (και όχι μόνον) της Μακεδονίας από τους σκοπιανούς σφετεριστές, τείνουν να γίνουν κυρίαρχες καταστάσεις διεθνώς, εξαιτίας της πολυετούς προδοτικής στάσης των εκπροσώπων του «Συνταγματικού τόξου» απέναντι στο Έθνος των Ελλήνων και την Ιστορική Αλήθεια.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: