Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Σε 33.210 αλλοδαπούς έδωσε «ιθαγένεια» η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ

Σε 33.210 αλλοδαπούς έδωσε «ιθαγένεια» η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ
Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ βαδίζοντας προς τις εκλογές φροντίζει για την δημιουργία νέων ψηφοφόρων που θα την υποστηρίξουν. Συγκεκριμένα, το 2016 την ελληνική «ιθαγένεια» απέκτησαν 33.210 αλλοδαποί, αριθμός υπερδιπλάσιος των 13.933 του 2015. Το 86% των «νέων Ελλήνων» είναι αλβανοί στην καταγωγή.
Αυτά τα στοιχεία αφορούν το 2016 και δεν θέλουμε ούτε να φανταζόμαστε την πορεία του όλου εγχειρήματος αλλοίωσης του εκλογικού σώματος μέχρι το 2018. Θα πρέπει να είναι ο μοναδικός τομέας του δημοσίου που όντως αποδίδει.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτά τα δυσθεώρητα νούμερα τα βλέπουμε χωρίς να ισχύει στην Ελλάδα το δίκαιο του εδάφους, ήτοι η πολιτογράφηση ως «Ελλήνων» των αλλοδαπών που γεννιούνται στα εδάφη της χώρας μας και συνεπαγωγικά και των συγγενών πρώτου βαθμού τους.
Κοιτώντας υπό αυτό το πρίσμα και πάλι τα στοιχεία των άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αντιλαμβανόμαστε ότι βρισκόμαστε ενώπιον μίας παγκόσμιας πρωτοτυπίας. Η Ολλανδία που έχει προσχωρήσει στο δίκαιο του εδάφους και ήταν αποικιοκρατική δύναμη πολιτογράφησε πολύ λιγότερους από ότι η Ελλάδα. Μάλιστα η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα στο αριθμό πολιτογραφήσεων ανά 100 αλλοδαπούς. Σε όλους τους άλλους δείκτες βρισκόμαστε μεταξύ τελευταίας και προτελευταίας θέσεως.
Η Ελλάδα από απαρχής του κράτους της έχει διατηρήσει και μάλιστα με συνταγματική σφραγίδα και επικύρωση του ΣτΕ το δίκαιο του αίματος. Έλληνας είναι, δηλαδή, ο έχων ελληνική καταγωγή, Έλληνες γονείς και ουδείς άλλος. Παρόλα αυτά, 33.210 αλλοδαποί – κυρίως αλβανοί – έλαβαν την ελληνική «ιθαγένεια».
Για να είμαστε δίκαιοι, όλα τα παραπάνω δεν είναι κάποια πρωτοτυπία της σημερινής κυβερνήσεως. Η πολιτογράφηση αλλοδαπών για κομματική χρήση είναι μια πατέντα του ΠαΣοΚ. Ο Σημίτης κατέστησε ίση την έννοια της εθνικότητας και της ιθαγένειας και μετά ο Τζέφρυ Παπανδρέου ξεκίνησε τις μαζικές ελληνοποιήσεις προκειμένου να διασωθεί πολιτικά μετά το πρώτο μνημόνιο. Την ίδια τακτική υιοθέτησε και η Νέα Δημοκρατία με τους δικούς της αλλοδαπούς ψηφοφόρους, αν και ανεξίτηλη έμεινε η εικόνα με τις πακιστανικές συγκεντρώσεις του ΠαΣοΚ.
Δεν πρόκειται, λοιπόν, περί νέας αλλά παλαιάς κοινοβουλευτικής τακτικής τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» να ασχημονούν επάνω στο σώμα της Πατρίδος μας, προκειμένου να επανεκλεγούν. Οι συνέπειες, βεβαίως, αυτής της πρακτικής θα είναι σίγουρα βαθύτερες καθώς όπως οι «τούρκοι ψηφοφόροι» στην Γερμανία πιέζουν για τα τουρκικά συμφέροντα έτσι σε λίγα χρόνια οι «αλβανοί ψηφοφόροι» θα επηρεάζουν τις αποφάσεις της Ελληνικής Βουλής προς χάριν των αλβανικών συμφερόντων, όπως αντίστοιχα ο Ερντογάν έχει «τέσσερις δικούς του» μέσα στη Βουλή, μόνο που πλέον θα είναι και επίσημο!
Σε όλα αυτά που έρχονται μονάχα η Χρυσή Αυγή μπορεί ευθέως να αντιταχθεί και να σταματήσει την παρανομία ή μάλλον την αντισυνταγματική νομοθέτηση και να αντιστρέψει την πορεία προς την παρακμή. Στην Ελλάδα, όπως προείπαμε, το δίκαιο του Αίματος είναι συνταγματικώς κατοχυρωμένο και ουδέν άλλο πέραν αυτού μπορεί να υπάρξει. Άλλωστε, ο Ελληνικός Λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία αυτό επικροτεί, αφού σε ποσοστό 54,5% δήλωσε ότι «Έλληνας Γεννιέσαι, δεν γίνεσαι» σε πρόσφατη δημοσκόπηση.
Κώστας Αλεξανδράκης

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: