Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Στοχοποιημένη από τους “Πυρήνες της Φωτιάς” η πρόεδρος Εφετών, Πόγκα - Παραπληροφόρηση από τους επαγγελματίες συκοφάντες της Χρυσής Αυγής


Εδώ και λίγες ώρες αναπαράγεται από τα παπαγαλάκια των ιστολογίων και των καναλιών η είδηση για το δέμα με εκρηκτικό μηχανισμό που στάλθηκε στην πρόεδρο Εφετών, Ισιδώρα Πόγκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το δέμα περιείχε ένα βιβλίο, το εσωτερικό του οποίου ήταν σκαμμένο και μέσα βρισκόταν ο εκρηκτικός μηχανισμός με τρεις ναυτικές φωτοβολίδες. Τονίζουμε πως η μεθοδολογία και η συνδεσμολογία είναι σήμα κατατεθέν της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", η οποία είχε στείλει ανάλογο δέμα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, όπου υπήρχε εμπλοκή του Χριστόδουλου Ξηρού.
Υπενθυμίζουμε πως η πρόεδρος Εφετών, Ισιδώρα Πόγκα είναι στοχοποιημένη από την εν λόγω τρομοκρατική οργάνωση. Στις 25 Ιουνίου του 2015 οι "αλληλέγγυοι" είχαν ρίξει μπογιές, φυλλάδια υπέρ του Μαζιώτη και μια φωτοβολίδα στο σπίτι της Πόγκα γιατί είχε απορρίψει την αίτηση αποφυλάκισης της Εύης Στατήρη, συντρόφου του Τσάκαλου, καθώς και της μητέρας του, Αθηνάς Τσάκαλου, αναλαμβάνοντας μάλιστα την ευθύνη και στον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο indymedia.

Αυτά όμως τα στοιχεία φαίνεται πως δεν έκαναν καμία εντύπωση στα παπαγαλάκια των καναλιών που έδωσαν ακόμα μια μάχη εντυπώσεων κατά της Χρυσής Αυγής. Αρχικά, μιλάνε για "επίθεση στο σπίτι της εισαγγελέως της δίκης της Χρυσής Αυγής", ενώ η πρόεδρος Εφετών, Πόγκα δεν έχει καμμία ενεργό συμμετοχή στην δίκη, αλλά ήταν στο δικαστικό συμβούλιο του βουλεύματος, δηλαδή 1,5 χρόνο πριν!

Οι επαγγελματίες συκοφάντες της Χρυσής Αυγής είναι παντελώς αναξιόπιστοι και προσπαθούν με ψέμματα, λογικά άλματα και παραπληροφόρηση να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, συνδέοντας την εν λόγω τρομοκρατική ενέργεια με την συνέντευξη Τύπου της πολιτικής αγωγής στην δίκη. Ακέραια ευθύνη φέρουν και οι αστυνομικές πηγές, οι οποίες σκοπίμως δεν επιβεβαιώνουν την πλήρη ταύτιση με την μεθοδολογία των "Πυρήνων της Φωτιάς".
Αναρωτιόμαστε όταν γίνει η ανάληψη ευθύνης της εν λόγω τρομοκρατικής ενέργειας, θα ενημερώσουν το κοινό για τους δράστες ή θα συνεχίζουν να παραπληροφορούν;

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: