Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Πόσο σούργελο είσαι ρε μαντάμ; δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε συμπέρασμα

Τα είπε όλα, έτσι όπως θα τα ήθελε η τοπική του ΣΥΡΙΖΑ
Δε ξέρουμε αν είναι απλά ένας ακόμα καταναλωτής σανού ή άλλο ένα επικοινωνιακό τέχνασμα της μονταζιέρας της Κουμουνδούρου, προκειμένου να αναγνωριστούν ελαφρυντικά για την δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Αυτό που ξέρουμε όμως είναι πως η πολιτική είναι μία εφαρμοσμένη τέχνη που κρίνεται εκ του αποτελέσματος και όχι από τις προθέσεις.

Επίσης, γνωρίζουμε και βιώνουμε τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που είναι ένα ακόμα βαρύ μνημόνιο, η παραμονή του ΕΝΦΙΑ ως το 2031, η επιβολή capital comtrol, η αύξηση της ανεργίας, η αύξηση στα λουκέτα, η ταχεία αποεπένδυση, η αύξηση του συντελεστή του Φ.Π.Α. και πολλές ακόμα δυσάρεστες συνέπειες σε ασφαλιστικό και εργασιακά που θα έρθουν από Σεπτέμβρη.

Με βάση λοιπόν αυτά τα δυσάρεστα αποτελέσματα, σε συνδυασμό πάντα και με τις προσδοκίες που είχε καλλιεργήσει ο κ. Τσίπρας μέχρι αν έρθει στην εξουσία, τότε που δίχαζε το κόσμο σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς και χειροκροτούσε το «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» μπορούμε να πούμε στη συγκεκριμένη κυρία πως το μόνο που έχει πετύχει είναι ότι κορόιδεψε τον κόσμο και έγινε αυτός πρωθυπουργός και εμείς φτωχότεροι…
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: