Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Άλλο ένα σκάνδαλο της Νέας Δημοκρατίας: Εξαφάνισαν τους ανταγωνιστές του Λάτση και ξεπούλησαν το Ελληνικό

Άλλο ένα σκάνδαλο της Νέας Δημοκρατίας: Εξαφάνισαν τους ανταγωνιστές του Λάτση και ξεπούλησαν το Ελληνικό
Αποκαλύψεις που γκρεμίζουν το προσωπείο της Νέας Δημοκρατίας φέρνει στο φως η εφημερίδα “Real News” και σχετίζονται με το ξεπούλημα της εκτάσεως στο Ελληνικό σε διεθνή σύμπραξη υπό την ηγεσία του Λάτση.
Όπως αναφέρει, λοιπόν, η εφημερίδα επί κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας το ΤΑΙΠΕΔ φρόντισε να... εξαφανίσει τους ανταγωνιστές της συμπράξεως Λάτση, ώστε να ξεπουληθεί στην μικρότερη δυνατή τιμή ο χώρος του Ελληνικού.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις καταγγελίες, το ΤΑΙΠΕΔ φρόντιζε ώστε να μην απαντά στα ερωτήματα περί του διαγωνισμού, τα οποία κατέθεταν οι ανταγωνιστές του Λάτση, με σκοπό να τους «πετάξουν» εκτός διαγωνισμού. Οι ερωτήσεις αυτές αφορούσαν μείζονα ζητήματα της σύμβασης, όπως την συμμετοχή του δημοσίου στα κέρδη, γεγονός που βεβαίως οδήγησε τους ανταγωνιστές του Λάτση στην απόσυρση των προσφορών τους.
Οι συγκεκριμένες καταγγελίες, βεβαίως, αφορούν την περίοδο που ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν υπουργός, συνεπώς είναι συνυπεύθυνος. Ευθύνη φέρει και η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, η οποία επικύρωσε την συμφωνία με πανηγυρισμούς για τα ψίχουλα που θα πάρει το κράτος.
Τι έχει άραγε να πει για όλα αυτά ο Μητσοτάκης; Τι έχει να πει για όλα αυτά ο Τσίπρας;
Αν μη τι άλλο με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται ότι το ΤΑΙΠΕΔ, το νέο Υπερταμείο Ξεπουλήματος και όλες οι συναφείς μνημονιακές εταιρείες είναι ένα όχημα προκειμένου να συνεχίζεται η εξυπηρέτηση των πολιτικάντηδων στους πλουτοκράτες με ακόμα πιο αδιαφανή και επαίσχυντο τρόπο.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: