Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!


Όλες οι πατριωτικές και εθνικιστικές δυνάμεις ανά την Ευρώπη χαιρέτισαν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Μεγάλη Βρετανία ένα δημοψήφισμα στο όποιο οι Βρετανοί πήραν μια γενναία απόφαση και έβγαλαν την χώρα τους από τα κοράκια της ΕΕ και την υποδούλωση τους στην Γερμανική ολιγαρχία που θέλει να καταδυναστεύει όλους τους λαούς της Ευρώπης. Μια ΕΕ που έχει καταντήσει μαριονέτα των τοκογλύφων και των Σιωνιστών και δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα στους λαούς της Ευρώπης. Μια ΕΕ που γεμίζει τις χώρες από λαθρομετανάστες Ισλαμιστές και εξαφανίζει σιγά-σιγά την κυριαρχία των εθνών-κρατών σε ένα πολυπολιτισμικό φάντασμα που δεν θα υπάρχουν ιδανικά,δεν υπάρχουν θρησκείες,δεν θα υπάρχουν φυλές,παρά μόνο όλοι θα είμαστε υποταγμένοι σε ένα αφεντικό που θα εξουσιάζει όλους τους λαούς. Αλήθεια που είναι η ΕΕ όταν η Τουρκία παραβιάζει καθημερινά τα χωρικά και εναέρια σύνορα μας;που ήταν η ΕΕ το 1996 όταν η Τουρκία δημιουργούσε τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο; που είναι η ΕΕ όταν στρατός κατοχής βρίσκεται σε χώρα-κράτος μέλος της;γιατί δεν έχει απαιτήσει η ΕΕ να απομακρυνθεί ο στρατός κατοχής από την Κύπρο,εκεί δεν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών-μελών;γιατί δεν βοηθάει η ΕΕ την Ελλάδα στις συνεχείς προκλήσεις Τούρκων και Αλβανών εις βάρος της πατρίδας μας;που είναι η ΕΕ να μας βοηθήσει στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ή το μόνο που ξέρει είναι να μας κάνει μαθήματα ''ανθρωπισμού'' και να μας στέλνει πίσω πακέτο -και εν λόγω Δουβλίνο 2- όποιον λαθρομετανάστη κατάφερε και έφυγε από την Ελλάδα;αλήθεια τι χρησιμεύει η ΕΕ τον Έλληνα αγρότη που του επιβάλει ποσόστωση στις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων;πόσο ''δημοκρατικό'' και δίκαιο είναι να μην μας επιτρέπει η ΕΕ την σύναψη δεσμών με την Ρωσία;Λοιπόν για να τελειώνουμε αυτή την ΕΕ δεν την θέλουμε και για αυτό οι Ευρωπαίοι εθνικιστές θα την διαλύσουμε μια ώρα αρχύτερα και σύντομα θα ανατείλει η νέα Ευρώπη,η Ευρώπη των ΕΘΝΩΝ και όχι των τοκογλύφων και των Σιωνιστών.

ΥΓ. Μπράβο και στον Τσίπρα που απέδειξε το αληθινό πρόσωπο της αριστεράς,που δεν είναι άλλο παρά ένα πιόνι των διεθνών τοκογλύφων.
ΥΓ2. Όλες οι ''ακροδεξιές'' δυνάμεις ζητάνε δημοψήφισμα και οι ''δημοκράτες'' το αρνούνται. Τελικά ποιοι είναι οι πραγματικοί φασίστες;

''ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ''

Δεν υπάρχουν σχόλια: