Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ανθελληνικό αίσχος στην Ευρωβουλή: Το Λαϊκό Κόμμα (ΝΔ) συνδιοργανώνει εκδήλωση με τους τουρκόφιλους του DEB

Άμεση και, ως συνήθως η "μόνη" αντίδραση των Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή
Κάποιος ανόητος, αγνώμων και μολυσμένος με μπολσεβικισμό τύπου Τσαουσέσκου, Ρουμάνος ευρωβουλευτής είχε τη φαεινή ιδέα να οργανώσει εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με θέμα τις μη εκπροσωπούμενες μειονότητες στην Ελλάδα.
Δυστυχώς όμως για αυτόν αλλά και τους καλά "πληρωμένους", από το καθεστώς της Άγκυρας, λοιπούς τουρκολάγνους ευρωβουλευτές, η παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή καταστρέφει, κάθε φορά, τα σχέδια  τους.
Με επιστολή τους προς τον ανιστόρητο Ρουμάνο Csaba SÓGOR, αλλά και τον γνωστό για τα ανθελληνικά του αισθήματα, Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, μέλος της οποίας είναι η δήθεν πατριωτική ΝΔ, Γερμανό Manfred Veber, ο οποίος έδωσε και την άδεια για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, οι τρεις Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής έδωσαν μαθήματα ιστορίας, διεθνούς νομολογίας, διεθνών σχέσεων και εξωτερικής πολιτικής, τονίζοντας ότι, οποιαδήποτε μελλοντική ανθελληνική και προβοκατόρικη για τα εθνικά ζητήματα της Ελλάδας ενέργεια, θα θεωρείται εχθρική και θα τυγχάνει ανάλογης αντιμετώπισης.
Συνιστούμε στους ευρωβουλευτές της ΝΔ αλλά και στον νέο πρόεδρο της, υπάλληλο της SIEMENS, την επόμενη φορά που θα σκύψουν για να γλύψουν τη Μέρκελ και το Βέμπερ, να προσέχουν, διότι το λουμπάγκο αποτελεί σοβαρή πάθηση...
Ακολουθούν οι επιστολές των ευρωβουλευτών Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού, κ. Λάμπρου Φουντούλη και Στρατηγού Γεώργιου Επιτήδειου:
Κύριε Manfred Weber,
Για ακόμα μία φορά μας εκπλήσσει η εχθρική συμπεριφορά μέλους της πολιτικής σας ομάδος και συγκεκριμένα του Κου. Csaba SÓGOR, ο οποίος κατά παράβαση των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και της Συνθήκης της Λωζάννης, την οποία αμφιβάλλω πως και εσείς γνωρίζετε, παρεμβαίνει στα εσωτερικά άλλου κράτους - συμμάχου και μέλους της ΕΕ, προσπαθώντας να ικανοποιήσει, άγνωστο γιατί, τις κατάπτυστες ορέξεις της Άγκυρας εις βάρος της Ελλάδος. Το καθεστώς της Μειονότητας της Θράκης καθορίζεται επακριβώς από την προαναφερθείσα Συνθήκη που έχει υπογραφεί μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας δηλώνει ξεκάθαρα ότι στην Ελληνική Θράκη η υπάρχουσα μειονότητα είναι θρησκευτική (Μουσουλμανική) και όχι εθνοτική. Σαφώς σας γνωρίζουμε πως πλην της Μουσουλμανικής Μειονότητας Θράκης δεν αναγνωρίζεται, από το Διεθνές Δίκαιο, ουδεμία άλλη Μειονότητα στην Ελλάδα.
Απαιτούμε όπως η πολιτική σας ομάδα αποσύρει την στήριξη της από αυτή την εκδήλωση και σας παροτρύνουμε να προχωρήσετε στις απαραίτητες ενέργειες για να ακυρωθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση. Επιπλέων, να έχετε στα υπόψη σας ότι οποιαδήποτε μελλοντική προσβολή της χώρας μας βασιζόμενη σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της ομάδας σας δεν θα θεωρηθεί ως μία απλή σύμπτωση και θα αντιμετωπισθεί ανάλογα.
Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής,
Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός
Κ. Λάμπρος Φουντούλης
Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος

Κύριε Csaba SÓGOR,
Το κατάπτυστο, απαράδεκτο και ψευδές e-mail που λάβαμε αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης (που μάλλον ιστορικά δεν την έχετε υπόψη σας και πρέπει άμεσα να την διαβάσετε) στην οποία αναφέρεται ρητά η Μουσουλμανική Μειονότητα της Θράκης. Εκτός όμως αυτού η ενέργεια σας αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και επέμβαση σε θέματα εσωτερικής πολιτικής άλλου κράτους, κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.
Η κίνηση σας αποτελεί εχθρική ενέργεια σε φίλη και σύμμαχο χώρα, μέλος της ΕΕ. Επίσης αποτελεί εχθρική ενέργεια και προς τον Ελληνικό Λαό. Δείχνει πως επιθυμείτε να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα του καθεστώτος της Άγκυρας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Απαιτούμε την άμεση ακύρωση αυτής της εκδήλωσης αλλά και μία απολογία για αυτήν την προβοκατόρικη σας πράξη.
Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής,
Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός
Κ. Λάμπρος Φουντούλης
Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: