Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Ανθελληνική εκδήλωση τουρκοφρόνων Θράκης μέσα στην Άγκυρα - Καμία αντίδραση από το ελλαδικό προτεκτοράτο

Ανθελληνική εκδήλωση τουρκοφρόνων Θράκης μέσα στην Άγκυρα - Καμία αντίδραση από το ελλαδικό προτεκτοράτο
Μια πολύ ενδιαφέρουσα (όσο και εξωφρενική, βέβαια) είδηση φέρνει στο φως η εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία υπό τον τίτλο «Άγκυρα: Ανθελληνική εκδήλωση από τους μειονοτικούς!» αναφέρει τα εξής: 
«Εκδήλωση τουρκόψυχων στην Άγκυρα για τη Θράκη! Στην «καρδιά» της Τουρκίας, στο πανεπιστήμιο Χατζέτεπε, πραγματοποιήθηκε ενώπιον εκατοντάδων φοιτητών η ημερίδα με τίτλο “Το να είσαι μειονότητα στην Ελλάδα”, όπου έδωσαν το “παρών” σύσσωμοι οι πράκτορες της ημισελήνου που δρουν στη Θράκη. Στο πάνελ βρέθηκαν – μεταξύ άλλων -  ο ψευδομουφτής της Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και μέλος του τουρκόφιλου κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας DEB Αχμέτ Καρά, και η σύζυγος  του «Ντενκτάς της Θράκης» Αχμέτ Σαδίκ, Ισίκ. Οι ανθέλληνες ομιλητές παρουσίασαν τη χώρα μας ακόμη μία φορά ως τριτοκοσμική, ρεαλιστική και απάνθρωπη, στο πλαίσιο της δημιουργίας εντυπώσεων και προπαγάνδας με αποδέκτες τη νέα γενιά των Τούρκων φοιτητών. Στην ομιλία του ο Μέτε έκανε μια σύντομη, στρεβλή ιστορική αναδρομή σχετικά με την τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα, τη Συνθήκη της Λωζάννης και την ανταλλαγή πληθυσμών, και διερωτήθηκε “αν ήταν τυχεροί αυτοί που έφυγαν ή αυτοί που έμειναν” προσθέτοντας: “Υπήρξε πάντοτε βούληση από την τουρκική πλευρά για τη λύση των προβλημάτων μεταξύ των δύο χωρών, ωστόσο αυτό δεν έχει καταστεί δυνατόν, εξαιτίας της Ελλάδας”. Τη σκυτάλη πήρε ο Καρά, ο οποίος τόνισε ότι παρότι υπάρχουν τέσσερις Τούρκοι βουλευτές αυτή τη στιγμή στην ελληνική Βουλή, τα μειονοτικά προβλήματα δεν εισακούονται στα κέντρα εξουσίας, λόγω της ρατσιστικής συμπεριφοράς των Ελλήνων!».
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ξεκάθαρα ανθελληνικό περιεχόμενο της εκδήλωσης αυτής. Και όμως, όλοι όσοι συμμετείχαν σ΄αυτήν έχυσαν ανενόχλητοι το δηλητήριό τους κατά της Ελλάδος, στην οποία φυσικά ζουν χωρίς να απασχολήσει η ανθελληνική δράση τους τις αρμόδιες αρχές. Τόσο «ρατσιστική» είναι η συμπεριφορά των Ελλήνων κατά της μουσουλμανικής μειονότητας, ώστε να έχουν τέτοια προνομιακή μεταχείριση σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, την οποία οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης δεν διανοούνται ούτε καν να ονειρευτούν.
Μάλιστα, όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» κάνουν ό,τι μπορούν για να ικανοποιούν όλα τα αιτήματα των μουσουλμάνων της Θράκης, για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους ψηφοθηρικές ανάγκες.  Τελικά, ο μόνος υπαρκτός ρατσισμός σ΄αυτή την Χώρα είναι κατά των Ελλήνων το Γένος και Ορθοδόξων στο θρήσκευμα, οι οποίοι βλέπουν μια συνεχή απαξιωτική συμπεριφορά της Πολιτείας και των θεσμικών της οργάνων προς το πρόσωπό τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: