Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Η Χρυσή Αυγή πέταξε έξω τους ανθέλληνες του BBC, όταν αποκάλεσαν τα σκόπια “Μακεδονία” - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


Την πόρτα της εξόδου από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής έδειξε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος σε συνεργείο του BBC, όταν μία ανθέλληνας δημοσιογράφος αποκάλεσε τα Σκόπια... "Μακεδονία".
Είχε προηγηθεί ο εκνευρισμός και η αμηχανία των άγγλων, όταν ο βουλευτής μας τόνισε πώς οι λαθρομετανάστες πρέπει να πάνε στην Αγγλία και στις ΗΠΑ, που είναι συνυπεύθυνες για τους πολέμους σε Συρία και Αφγανιστάν.
Στο σημείο εκείνο η κακεντρεχής ρεπόρτερ Stacey Dooley δεν συγκρατήθηκε και επέδειξε τα ανθελληνικά αισθήματα του προπαγανδιστικού κυκλώματος του BBC αποκαλώντας τα Σκόπια... "Μακεδονία" και επιχειρώντας να στήσει ένα κακόγουστο σόου.
Έλαβε όμως την πρέπουσα απάντηση από τον εκπρόσωπο μας και αναγκάστηκε να εξέλθει του γραφείου μαζί με όλο το αγγλικό συνεργείο.
Δείτε το επίμαχο βίντεο ντοκουμέντο:
http://www.xryshaygh.com

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ευτυχώς που μέσα στο σκοτάδι της υποτέλειας της συνθηκολογησης,της δουλοπρέπειας και της αδιαφορίας υπάρχουν Έλληνες και μάλιστα βουλευτές που προασπίζονται, όπως και όσο μπορούν τα συμφέροντα των Ελλήνων και της ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Αυτό πρέπει να είναι το μόνο μας κριτήριο για τις όποιες αποφάσεις μας στο άμεσο μέλλον.