Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ: ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ... ΟΥΓΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΛΕΔΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!

Φαίνεται είναι πολλοί οι ευαίσθητοι αριστεροί ανθρωπιστές "αντίφα" σ΄ αυτή τη χώρα. Μου στείλαν screen shot με άλλο τροπικό φρούτο, που ορκίστηκε λέει στον γιο του να σφάξει μεταξύ άλλων και τους Ευρωπαίους φιλελεύθερους διότι η Ευρώπη ανήκει στα παιδιά των μεταναστών. Προφανώς αισθάνεται βέρος Ευρωπαίος, κληρονόμος, μη σου πω και τοποτηρητής, του πνεύματος του Διαφωτισμού το οποίο το βάζει λίγο πιο αριστερά από το σφαγομάχαιρο. Thanos Tzimeros

ΣΧΟΛΙΟ: Κανένας εισαγγελέας υπάρχει να μαζέψει όλα αυτά τα «παράσιτα» που κυκλοφορούν ανάμεσα μας.. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχει ματώσει είναι το πληκτρολόγιο του υπολογιστή του, καθώς και το π0υλί του από τις πολύ «παίξιμο».
Αν το σύστημα υγείας λειτουργούσε στην Ελλάδα θα τον είχαν μπουζουριάσει σε κάνα τρελάδικο. Στα πιο σοβαρά τώρα, ο π@πάρας μιλάει για ανακατάληψη της Ευρώπης. Τι εννοεί ο ποιητής;
Απλά τα πράγματα και πολύ ξεκάθαρα εκτός από τους μαλάκες που πιστεύουν τα περί ανθρωπισμού και άλλες τρίχες. Δεν είναι ούτε ανθρωπιστές ούτε φιλεύσπλαχνοι. Επειδή όλοι αυτοί είναι ορφανά του Στάλιν, βλέπουν τις ορδές των πεινασμένων "προσφύγων"- λαθρομεταναστών ως το νέο προλεταριάτο μέσω του οποίου θα "επανακαταλάβουν" την Ευρώπη, δηλαδή θα ξαναφέρουν τον κομμουνισμό.
Αυτή είναι η φαντασίωση τους και γι' αυτό και είναι τόσο λαθρολάγνοι. Ανθρωπιστές πάντως σίγουρα δεν είναι. Ούτε καν άνθρωποι.
Κάτι μεταξύ homo erectus και homo neanderthalensis, πάντως homo sapiens με τίποτα.

eglimatikotita.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: