Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Είδηση ΣΟΚ: Από βδομάδα κλείνουν τα σύνορα για όλους - Όποιος “πρόσφυγας” μπαίνει στην Ελλάδα, θα μένει εδώ!


Μια είδηση-βόμβα (η οποία για μας είναι λίγο-πολύ αναμενόμενη και πολλάκις προαναγγελθείσα…) περιέχει η μεγάλη αυστριακή εφημερίδα Der Standard.
Και πιο συγκεκριμένα, αποκαλύπτει το προσχέδιο του κοινού ανακοινωθέντος της Συνόδου Κορυφής που θα γίνει τη Δευτέρα. Σε αυτό θα αναφέρεται ότι η “Οδός των Δυτικών Βαλκανίων” θα κλείσει οριστικά και αμετάκλητα για όλους τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους, ασχέτως αν είναι από την Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν ή οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, άρα όσα «προσφυγάκια» βρίσκονται ήδη επί ελληνικού εδάφους και οι εκατοντάδες χιλιάδες που θα’ ρθουν στον ελληνικό… παράδεισο, εδώ θα μείνουν!
Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, οι… φίλοι μας οι Ευρωπαίοι θα μας προσφέρουν την «μέγιστη οικονομική βοήθεια», για να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά!
Κι όλα αυτά, με την συναίνεση ΟΛΩΝ των κομμάτων του… αντιρατσιστικού τόξου, που επιτέλους θα δουν το όνειρό τους για μια Ελλάδα… πολυπολιτισμική, να γίνεται πράξη!
Η πορεία προς τον νεοταξίτικο όλεθρο αρχίζει! Και μαζί της και η Εθνική Αντίσταση του Ελληνισμού, με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή.
Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: