Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ» SITE

KOINOVOULEFTIKI
Όσοι έγραφαν πως η κοινοβουλευτική ομάδα θα κάνει «κωλοτούμπα» και θα ψηφίσει Σ. Δήμα για ΠτΔ, τους ενημερώνουμε πως η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ κάνει κωλοτούμπες! Αλλιώς δεν θα ήταν στην φυλακή άδικα και αντισυνταγματικά, ούτε θα διώκονταν επί 18μήνου.
 
«Κυβερνητικοί βουλευτές διαρρέουν ότι η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει Δήμα!
Σενάριο που θέλει την χρυσή Αυγή να κάνει κωλοτούμπα και να ψηφίζει τελικά στην τρίτη ψηφοφορία για πρόεδρο της Δημοκρατίας κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη Βουλή. Μάλιστα όπως εκτιμούν παράγοντες, εάν αυτό το σενάριο τελικά… επικρατήσει τότε δεν αποκλείεται να βρεθούν 180 να βρεθούν αλλά ακόμη περισσότεροι!»
 
Για την ιστορία, και όσους διαδίδουν ανοησίες έστω και με μορφή «φημών», ιδού η δήλωση του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, του ΜΟΝΟΥ αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος στην Ευρώπη και ίσως στον κόσμο, που βρίσκεται άδικα, παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένος εδώ και 18 μήνες, χωρίς στοιχεία και χωρίς δίκη!
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ:ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ
Δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου για την δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
Σταθερή και ακλόνητη η Χρυσή Αυγή καταψήφισε την επιλογή της θλιβερής συγκυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου και στην δεύτερη ψηφοφορία, όπως με συνέπεια θα πράξει και στην τρίτη.
Θα πολεμήσουμε την πολιτική του Μνημονίου μέχρι της τελικής απελευθερώσεως της Χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και η επόμενη νικηφόρα μάχη θα είναι η ψηφοφορία της 29ης Δεκεμβρίου 2014, η οποία θα ρίξει στα πολιτικά απόβλητα τον Σαμαρά και τον συνέταιρό του Βενιζέλο.
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: