Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Συντονισμένη επίθεση με ψεύδη και συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής από τους εχθρούς της Ελλάδας

Συντονισμένη επίθεση με ψεύδη και συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής από τους εχθρούς της Ελλάδας
Πανικός διακατέχει τους μαϊμού - Μακεδόνες των Σκοπίων, αφού σε δημοσίευμα της καθημερινής εφημερίδας Dnevnik (Ημερολόγιο) συνεχίζεται η αναπαραγωγή των ψευδών ειδήσεων για τα όσα εκτυλίχθησαν στις 02/12/2014 στην συνεδρία της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Συγκεκριμένα στο φύλλο της συγκεκριμένης φυλλάδας την 4η Δεκεμβρίου γίνεται αναπαραγωγή των συκοφαντιών που εγράφησαν τις προηγούμενες μέρες και η φαντασιόπληκτη Σκοπιανή δημοσιογράφος Iskra Koroveshovska συμπληρώνει το πάζλ των ψεμάτων με ακόμα μία χυδαιότητα. Αυτή την φορά λασπολογούν τον βοηθό Ευρωβουλευτή, Κύπριο Συναγωνιστή Ανδρέα Γιαλλουρίδη, πως είναι καταζητούμενος για δολοφονία στην Ελλάδα και απορούν πώς γίνεται ένας δολοφόνος να κυκλοφορεί ελεύθερα στα Ευρωπαϊκά Ιδρύματα και να απασχολείται σε ένα από αυτά. Φυσικά η παραμυθογράφος, κυρία Koroveshovska, ξεχνά να μας πει για την δολοφονία ποιου καταζητείται ο Κύπριος Συναγωνιστής και παράλληλα "αγνοεί" ακόμα ένα γεγονός, δηλαδή πως για να εργοδοτηθεί κάποιος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρέπει να έχει λευκό ποινικό μητρώο.

Τα έργα και οι ημέρες της Iskra Koroveshovska είναι γνωστά σε εμάς. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως στις αρχές του έτους είχε πάρει συνέντευξη από τον Αντιπρόεδρο του κόμματος του Ερντογάν με θέμα τις "Τουρκικές μειονότητες στην Ελλάδα αλλά και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα".
Είναι ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός πως οι εξωτερικοί εχθροί της Ελλάδας αναπαραγάγουν την πολεμική ρητορική του "συνταγματικού τόξου" για να πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Όποιος ασχολείται με τα Ευρωπαϊκά τεκταινόμενα αντιλαμβάνεται πως η Ε.Ε. προσπαθεί εμμέσως να κατοχυρώσει το όνομα "Μακεδονία" για την μπανανία της Βαλκανικής χερσονήσου.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι την ίδια στιγμή που ξεκίνησαν να αναφέρουν σε επίσημα έγγραφα της ΕΕ και σε ομιλίες τους επίσημοι του Ευρωκοινοβουλίου, γεγονός που έθιξε ο Στρατηγός Συναδινός, τα Σκόπια σαν "Μακεδονία", ξεκίνησε και η πολεμική κατά του Κινήματος μας από τους Σκοπιανούς.
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά ένα κόμμα, είναι η Εθνική αντιπολίτευση, γι` αυτόν τον λόγο πλήττεται από τα άλλα κόμματα αλλά και από τους εχθρούς της χώρας μας.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: